Guest E_I_E Konu tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 9 Mayıs 2013 Salam qardaşlar. Məndə bir 4 GB-lıq flashcard var ama bir kompa taxdıqdan sonra işləmədi. Kompa qoşuram komp tanımır. Heç elə bil taxmamısan. Bərpası mümkündür? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 xeyr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Təşəkkürlər qısa və konkret cavaba görə!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 basqa bir kompa sal gor isdeyir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Öz kompuma başqa flaş taxıram işləyir axı. Yanmış flaşı qonşunun kompuna taxanda oldu belə problem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 yo, o yanmis xarab olmus fles karti basqa komputere sal gor basqa kompda acir ya hecbirinde acmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Yoxladım.Heçbirində göstərmədi . 2 kompa taxdım heçnə qoşulmayıb eləbil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 məndə də 1 dənə 8 gb fleş kart yanmışdı.Sən fleş karı komputerdən çıxardanda aşağıdan bezopasni izvleç eliyirdin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Əvvəl hə. Flaşı axırıncı dəfə taxan kimi flaş qızdı açılmadı. Onda tanımadı. qonşunun kompunda həmin usb yerinə hər hansı flaş taxdıqda yandırırdı. Mənimdə xəbərim yoxidi. Qoşdum qızdı.məndə çəkdim. Ondan sonra oldu nə oldusa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Çətinki düzəlsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 açdım içinə baxdım indi. kiçik bir kandiçatorudu nəyidi.o qırılıb sallanırdı. el vuran kimi qopdu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Məndə 8 gb flesh kart 4 mb olub ... Düzəlmək mümkündü ? Bidə bir flesh kart var 8gb zəif işləyir onada nəsə etmək mümkündü ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Flaşi seç svoystvasına daxil ol Servis panelindən vipolnit proverkunu seç Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2013 icindeki qirilib duwubse inanmiramki duzelsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2013 Onu payat etsem işləyər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2013 Cetin hami cinin mallaridir inamiram duzeler ama icinde lazimli nese varsa yoxla belke nese alindi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2013 Yoxladım. Heçnə alınmadı. Flaşa görə yox içindəki hərbi şəkillərimə görə heyf. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Mayıs 2013 heyif, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.