Mubariz_bmw Konu tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 9 Mayıs 2013 Salam dostlar.Mənim kiçik bir layihəm var,amma həcmcə böyükdü.məsələ bundadır ki mənə müyəyyən faylları hostingdə saxlamaq lazımdır,bir sözlə mənim pullu hostingə və domenə ehtiyacım olacaq.domenin illiyi 9-10 $ edir.amma hostingi bilmirəm.mənə lazım olan həcm çox böyükdür,hələlik 1-2 TB amma sonra daha çox olacaq.Unlimited hosting lazımdır mənə Sayt rəhbərlərindən soruşmaq istədiyim sual : Bu layihənin illiyi mənə neçəyə başa gələcək? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 xaricdəan limitsiz hosting satırlar-amma siz 50-100gb dolduran kimi sizin imkanlarınızı azaldacaqlar və siz özünüz hostingdən çıxmaq istəyəcəksiniz. o ki qaldı bizə real olaraq http://buludhost.com/ illik 100gb hosting 150azn-dir.aylıq 25azn ancaq sizə 300-500-1000gb hosting lazımdırsa məsləhət vps server alasınız. vps server vhm lisenziyasız 2gb ram+500gb hdd=aylıq 35azn edir. Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Tural müəllim məlumata görə çox sağolun,hə görünür mən VPS hosting almalıyam,xərcləri hesablasaq ziyana işləmiş olacam.Bir dostum deyir VPS serveri elə öz komputerində quraq,Əgər belə bir şey mümkündürsə (eyni keyfiyyətdə) mən komputer almağa hazıram çünki bir neçə il VPS hosting alsam komputerin qiymətindən çox eliyir.Sizcə bu tip hostingdəki faylar eyni zamanda 100lərlə şəxs tərəfindən download / upload edilirsə mən hansı parametrlərə malik komputer almalıyam və internet sürəti nə qədər olmalıdır? yoxsa öz komputerimə hosting alınmayacaq? bu haqda məlumatım azdı,məlumat versəz minnətdar olaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tural Ağayev Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Öz kompüterinizdə server qurmaq üçün. 1. Virtual server qurub işlətməyi bacarmalısınız. 2. Ən azından 10mb yada 100mbit sürətiniz daim olmalıdır. Kompüter gecə-gündüz işləməlidir. 3. cpanel qursanız lisenziya almalı olacaqsınız yada sındırılmış problemlərdən istifadə etməlisiniz. 4. vaxtı vaxtında sistem tələblərini yeniləyib optimallaşdırma aparmalısınız vs Alıntı Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mubariz_bmw Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2013 Tural müəllim bu gün bunu müzəkirə elədik,bu başdan ayağa problemdir.Qərara gəldik ki faylları hələlik torrent formatına çevirib yaddaşda saxlayaq,sonra bir şey fikirləşərik.Verdiyiniz məlumatlara görə sizə öz təşəkkürümü bildirirəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.