Jump to content
Forum Windows-az.com

Saytın xərcləri

Mubariz_bmw

Recommended Posts

Salam dostlar.Mənim kiçik bir layihəm var,amma həcmcə böyükdü.məsələ bundadır ki mənə müyəyyən faylları hostingdə saxlamaq lazımdır,bir sözlə mənim pullu hostingə və domenə ehtiyacım olacaq.domenin illiyi 9-10 $ edir.amma hostingi bilmirəm.mənə lazım olan həcm çox böyükdür,hələlik 1-2 TB amma sonra daha çox olacaq.Unlimited hosting lazımdır mənə :fellow: Sayt rəhbərlərindən soruşmaq istədiyim sual : Bu layihənin illiyi mənə neçəyə başa gələcək?

Proqramlar telegramda

xaricdəan limitsiz hosting satırlar-amma siz 50-100gb dolduran kimi sizin imkanlarınızı azaldacaqlar və siz özünüz hostingdən çıxmaq istəyəcəksiniz.

o ki qaldı bizə real olaraq http://buludhost.com/ illik 100gb hosting 150azn-dir.aylıq 25azn

ancaq sizə 300-500-1000gb hosting lazımdırsa məsləhət vps server alasınız. vps server vhm lisenziyasız

2gb ram+500gb hdd=aylıq 35azn edir.

Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви

Tural müəllim məlumata görə çox sağolun,hə görünür mən VPS hosting almalıyam,xərcləri hesablasaq ziyana işləmiş olacam.Bir dostum deyir VPS serveri elə öz komputerində quraq,Əgər belə bir şey mümkündürsə (eyni keyfiyyətdə) mən komputer almağa hazıram çünki bir neçə il VPS hosting alsam komputerin qiymətindən çox eliyir.Sizcə bu tip hostingdəki faylar eyni zamanda 100lərlə şəxs tərəfindən download / upload edilirsə mən hansı parametrlərə malik komputer almalıyam və internet sürəti nə qədər olmalıdır?

yoxsa öz komputerimə hosting alınmayacaq? bu haqda məlumatım azdı,məlumat versəz minnətdar olaram.

Öz kompüterinizdə server qurmaq üçün.

1. Virtual server qurub işlətməyi bacarmalısınız.

2. Ən azından 10mb yada 100mbit sürətiniz daim olmalıdır. Kompüter gecə-gündüz işləməlidir.

3. cpanel qursanız lisenziya almalı olacaqsınız yada sındırılmış problemlərdən istifadə etməlisiniz.

4. vaxtı vaxtında sistem tələblərini yeniləyib optimallaşdırma aparmalısınız vs

Счастье не ищут, как золото или клад. Его создают сами, те, у кого хватает сил, знания и любви

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...