Admin_Boy Konu tarihi: 12 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Mayıs 2013 Men profilimde oz adimi deyise bilmirem nolar mene komek edin indiden tesekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 1.Yeni Mövzu açarkən Azəri Şriftlərindən istifadə edin.. 2. Ona görə dəyişə bilmirsən ki, Limit dolub.. Limit dolandan sora Dəyişmək olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 Daha dəyişə bilməyəgəyəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Ad limiti artırmaq Daxil ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Alxan, Mən orda istənilən sözləri yazdım ama bir nəticə vermədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 qaqa, o həmən olmur ən azı 24 saat gözləməlisən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Bilmədim day düz yazdım ya yox ad və familyanı yazdım ama indiki nikimin familyası yoxdu mən əvvəlki familyamı yazdım... Birdə şəkil istədi öz nikimin əsas şəklini qoydum... Bu düz olarda hər halda... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Düzdüsə istəyin Facebook heyyəti tərəfindən qəbul olunarsa alınacaq 100% Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Bilmədim axı heç qəbul olundu ya yox... Heç göstərmirdə qəbul olunduğunu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Sağol Alxan hamisini yazdim görək qəbul olunacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 alxan cox sağol, mənədə lazım idi .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.