Jump to content
Forum Windows-az.com

Bu disklər nə üçündür?


busuper

Recommended Posts

Salam dostlar , men kompyuteri alan vaxt ustunde 1-ci sekilde gorduyunuz diskler verilib amma bilmirem ne ucundur? Kompyuter sistem XP di. mumkunse sekliiere baxin ve bilen desin gor bu diskler ne ucundur ve kompyuteri format ederken bunlardan istifade edilmelidir ? eyer edilmelidirse ancaq XP ucundur ya Windows7 uzun de istifade edile biler?

1-ci sekil

Bu disklər nə üçündür?

 

2- ci sekildeki diskin adi SYSTEM yazilir amma bilmirem icindekiler ne ucundur

Bu disklər nə üçündür?

 

3-cu sekildeki diskin adi ise MegaCollection20 yazilir

Bu disklər nə üçündür?

sekilde gorduyumuz kimi bir cox proqramlar var ve eyni zamanda da WINDOWS sozu yazilan bir simge var , indi goresen bu format etmek ucundur ya nedir? ve format ucundurse goresn bu diskde lazim olan drayverlerin de hamisi var ya yox? Ve format ucundurse bunu format etmeden ne cur bilmek olar ki ishleyir ya yox?

Butun sualari yazdim ki sonra elave sual vermeyim :request:

 

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

busuper, qaqam format üçün deyil. Formatdan sonra lazım ola biləcək proqramlar var. Onlarında vaxtı keçdiyindən heç yazmasan yaxşıdır. Əsas lazımi olan Formatdan sonra driverlərdir. Səs,Video,Modem. qalan proqramları internet vasitəsi ilə yükləmək olar məncə.

 

Bu disklər nə üçündür?

Link to comment
Share on other sites

1-ci diks processorun daxili modeminin driver diskidi.Əgər internetə adi kartlarla daxil olursansa o driver formatdan sonra yazılmalıdı.

2-ci disk Asus komputerin driveridi.O da formatdan sonra yazılmalıdı.

3-cü disk Monitorun diskidi.Diskdə o programlar var? Monitorun diskində monitora aid məlumatlar olmalıdı..

Link to comment
Share on other sites

anladim haminiza tesekkurler o zaman bir sey de deyim kim bilirse bir dene guvenli format ucun torrent fayl versin yeni ki ele olsun ki hem format etmek olsun hemde formatdan sonra butun lazimi driverleri yuklemek olsun yeni ki bir de ayri ayri axtarmaq lazim olmasin interntden, saytlarda cox yerde gormusem amma deqiq bilmirem ki problemsizdi ya ne curdu ona gore de xahis edirem kim guvenlisin bilirse windows7 ya xp yeni hansin meslehet bilirsize ona aid torrent yukleme verin ve bir de meseln tutaq ki format ucun torrentden yukledim kompa sonra oni diske yamagim lazimdir ki diski qoyub formak edim bunun ucun en azi hecmi ne qeder olan disk lazimdi? Sizi de bezdirdim bagislan day

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...