busuper Konu tarihi: 12 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Mayıs 2013 Salam dostlar , men kompyuteri alan vaxt ustunde 1-ci sekilde gorduyunuz diskler verilib amma bilmirem ne ucundur? Kompyuter sistem XP di. mumkunse sekliiere baxin ve bilen desin gor bu diskler ne ucundur ve kompyuteri format ederken bunlardan istifade edilmelidir ? eyer edilmelidirse ancaq XP ucundur ya Windows7 uzun de istifade edile biler? 1-ci sekil 2- ci sekildeki diskin adi SYSTEM yazilir amma bilmirem icindekiler ne ucundur 3-cu sekildeki diskin adi ise MegaCollection20 yazilir sekilde gorduyumuz kimi bir cox proqramlar var ve eyni zamanda da WINDOWS sozu yazilan bir simge var , indi goresen bu format etmek ucundur ya nedir? ve format ucundurse goresn bu diskde lazim olan drayverlerin de hamisi var ya yox? Ve format ucundurse bunu format etmeden ne cur bilmek olar ki ishleyir ya yox? Butun sualari yazdim ki sonra elave sual vermeyim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 ... driver diskləridir... ...1-modem ...2-ana plata ...3-monitor ...mövzu başlığını redaktə etdim...azəri şriftlərindən istifadə et... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
FROM NARXOZ Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 Bunlarim hamisi driver diskleridir 3cu Monitorun Driveridi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 bes o windows yazilan disk format ucun ola bilmez/ mene sehv etmiremse demisdiler format diskidi Kamran Cavadov qaqam minnetdaram basliqda birinci cumleni Azerbaycan turkcesinde yazmisdim amma bilmirdim ki alt sertinde Azerbaycan turkcesinde yazmaq lazimdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 busuper, qaqam format üçün deyil. Formatdan sonra lazım ola biləcək proqramlar var. Onlarında vaxtı keçdiyindən heç yazmasan yaxşıdır. Əsas lazımi olan Formatdan sonra driverlərdir. Səs,Video,Modem. qalan proqramları internet vasitəsi ilə yükləmək olar məncə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 1-ci diks processorun daxili modeminin driver diskidi.Əgər internetə adi kartlarla daxil olursansa o driver formatdan sonra yazılmalıdı. 2-ci disk Asus komputerin driveridi.O da formatdan sonra yazılmalıdı. 3-cü disk Monitorun diskidi.Diskdə o programlar var? Monitorun diskində monitora aid məlumatlar olmalıdı.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 anladim haminiza tesekkurler o zaman bir sey de deyim kim bilirse bir dene guvenli format ucun torrent fayl versin yeni ki ele olsun ki hem format etmek olsun hemde formatdan sonra butun lazimi driverleri yuklemek olsun yeni ki bir de ayri ayri axtarmaq lazim olmasin interntden, saytlarda cox yerde gormusem amma deqiq bilmirem ki problemsizdi ya ne curdu ona gore de xahis edirem kim guvenlisin bilirse windows7 ya xp yeni hansin meslehet bilirsize ona aid torrent yukleme verin ve bir de meseln tutaq ki format ucun torrentden yukledim kompa sonra oni diske yamagim lazimdir ki diski qoyub formak edim bunun ucun en azi hecmi ne qeder olan disk lazimdi? Sizi de bezdirdim bagislan day Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 busuper mövzunun içində mövzu açma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.