evRika Konu tarihi: 12 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Mayıs 2013 Salamlar herkese whatsapp dan basi cixanlara sualim olacaq menim telefonum nokia 5228 di onun ucun whatsapp yukledim sonra telefonda whatsapp a girirem tarixi deyis deyir ama tarix duzdu neden ola biler bu? zehmet olmasa komek edin he birde silemk isteyirem silnmir pro Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 Telefonun tarixin geri çek 5-6 ay sonra proqramı silməyə çalış. Daha sonra yüklə sonra tarixi geri qaytar. Məndədə skype problemi yaranmışdı. Bu cür silib yazdım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
evRika Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 dediyivi eledim ataw ama indi yeni versiyasini yukle deyir yenisini yukledim indide kohen versiya silinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Mayıs 2013 açıq qalıb bəlkə proqram?. Bütün açıq qalmış fayllardan təmiz çıx yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.