Guest D4RK-M4N Konu tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 13 Mayıs 2013 Salam Sizdən Bir xahişim var məndə Windows 7-dir....Ama bluetooth islemir Driver Pack ve s butun driver proqramlarinan yoxlamiwam tapmir bluetooth driverini men nece edim komek edin komputerin markasi Grundig D725 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicat Nağdalı Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 qaqa linkdeki proqrami yoxla mendede islemirdi driver geniusla duzeltdim http://rsload.net/soft/manager/8585-driver-genius-professional.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D4RK-M4N Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Tapmadi axi qaqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Bunu yüklə.Aktiv edə biləsən deyərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 belke desteklemir qaqa teze modeldi kompun? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D4RK-M4N Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Yox qaqa teze model deyil komputer hardasa 3-4 il olar almiwam amaki windows zver olanda bluetooth iwleyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 mence 7 yazib yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D4RK-M4N Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Ele Windows 7dirde evvel zver idi sonra 7 etdim daha sonra bluetooth iwlemediyine gore yenede 7 yazdim xeyri olmad mayak qaqaw sen dediyin proqram hec ustanovka olmadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D4RK-M4N Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Fuad qaqaw bu sen mene yolladigin linkde USB nan olan Blutoothlardir mende notebookdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Helə bildim Pc-dir qaqas, sen bunu yoxla Driver -grundig eynilə bu marka deyil ama bax yene də ,, qəribəsi ondadir ki rəsmi saytinda da yoxdu driverler.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SURAGAT Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Qaqaw oz radnoy drayver diskleri varindisa ondan yoxla, bilirem o problemi, ele olurki bezi nout markalarinda blutuzunu Seven desteklemir, yeni drayveri ancaq XP ye olur...Gerek markasini yazib inetde emelli bawdi axtariw aparasan, oz markasi nedise caliw resmi saytina giresen ordan drayver tapasan... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D4RK-M4N Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 SURAGAT qaqaw oz ustunde windows XP birde Vistanin diskini veribler windows 7nin ki yoxdur Fuad Kərimli, he qaqawim resmi saytindadir yoxdur indi yolladigin linkdede alinmadi neyse bawinizi agritdim bagiwlayin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SURAGAT Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Qaqaw bu linke bax orda Broadcom 2045 Bluetooth 2.0 USB-UHE Device drayveri var onuda yoxla http://drp.su/drivers/notebooks/?v=eMachines&m=emachines%20D725&id=525&l=en Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D4RK-M4N Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 qaqaw bu USB nan olan bluetooth driveridir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2013 D4RK-M4N , ən yaxşısı yenidən basqa disklə farmat ele Driverleri üstündə olsun avtamatik,axtarmayasn driver Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Akber vaxtı 3 ayı keçmiş mövzulara şərh yazma yeni mövzu aç Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Mayıs 2014 mövzu bağlandı. banned-stamp-clipart.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.