Fuad Kərimli Konu tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 13 Mayıs 2013 Hərkəsə Salam.. Komputerimin C diskinin yaddaşı 60,QB D diskinin yaddaşı isə 80Qb men istəyirəmki D diskinin yaddasini 50 Qb edim 30 Qb ya teze bir disk yaradim 3Cu diks kimi bele etmek olar,? ƏS win Xp-dir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 ...windows 7-də proqramsız etmişəm...bu menyuya bax...gör xp-də həmin menyu varsa,bölə bilərsən... ...yoxdursa, Paragon Partition Manager 11 Professional ,Acronis Disk Director Suite və s. ilə bu işi görə bilərsən... ...mən Paragon Partition Manager 11 Professional ilə həm ayırıb həm də birləşdirmişəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Windows7 də o menyunu bilirəm, xp də yoxdu.. Bu praqramı yükledim iki yere boldüm tam men isteyen praqramdır, Cox Sagol Kamran.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Qeyd: Bu Isde Biraz Diqqetli Olmaq lazimdir...Partitionlarda Problem Cixa Biler.Ve Boot MGR Problemi Cixir..ve Tek hell Usulu Formatdir...Sadece Meslehet Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Axellis ne prablemi cixa bilər,? mən hec 2-dəyqə cəkmədi "D" diskini 2-yerə istediyim kimi böldüm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 bu proqram vasitesile disqi nece?bolurler?xais edirem video derslik qoyunda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Fuad Kerimli Dostum Normal Windows 7 Dide Boot,System,Primary Adli Hisseler Var.Bunlar Esasen Formatda Uygun Olaraq Disklere Verirlir.Bunlar Duzgun Verilmedikde Systemde BOOT.MGR Adli Fayl Zerer alir Ve Bu Problemi Hec Sistemi Restore Ederek bele Duzeltmek Olmur.Yalniz Format Ederek Duzelir... Bunlar partition Proqramlarinada Aiddi.Normalda Dediyim Funksiyani Proqram Avtomatik ozu Teyin Edir.Amma Sistemde Not Responding Olaraq Baglansa Formatdan Basqa Usul Qalmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 cox asantdır Buyur Bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 ...Fuad Kərimli , halal xoşun ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Fuad Kərimli coox sagol qaqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Axellis, Diksləri bölmüşem hele ki bir prablem yoxdur İNSALLAH olmaz.. Amma bunları bilmirdim,məlumatlara görə coğ sağol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 fUAD kERIMLI INSALLAH.qARDAS bU problem hemise Olmur.Nadir Hallarda.Amma Olanda Zereri Cox Olur.Eger Problemsiz Alinibsa Yeqin ki bundan Sonrada Problem Cixmaz.Men Sadece Melumatlandirdim Deymez Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Simmer , Deymez xoşdu.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.