azeyneddin Konu tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 13 Mayıs 2013 Noutbuk son günlər normal istifadən sonra söndürülür, yenidən açanda bir az açılmağa başlayır... Sonra qaralır, daha açılmır... Əllə söndürürəm (yəni düyməni sıxaraq), bir neçə dəfə təkrardan sonra açılır. Noutbukun açılması vaxtı ehtiyacsız olan, demək olar ki, Skype,Mail.ru, torrent və sairəni dayandırmışam. Bu problem yenə eynən (bir az yüngül) davam edir..... Köməyinizi xahiş edirəm....... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Salam... ola bilər kompüterinizə virus düşüb... ya da sistemdə problem var və ya hansısa texniki (videokart) problem var... antivirus varsa kompüter açılanda sistemi antivirusla yoxlamaq yaxşı olar... virus yoxdursa sistemi dəyişməyi (format etməyi) yoxlayın... Yenə alınmasa çox güman ki, texniki problem var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 komputeri farmat edin Win7 yazın çox güman ki duzələr,, məncə komputer coxdandır farmat olunmursa Virusda ola bilər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 rezister programalrin sil ama u tool ile Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 1)CCleaner Proqramin yazib Sistemi Emelli Basli temizle 2)Bele olmasina en boyuk sebeblerden biri sistem her defe netden yenilendikce yani obnavleniya olduqda boyuk hecmi uptade ler endirir.ve netice Kompyuterin Acilmasi Zeifleyir 3)Msconfig de gorunmeyen Bezi Acilan Prolar Olur.Onlari Ccelaner Prosu vasitesi Sil.Eger lazim Deyilse 4)Eger Yene Duzelmese meslehetim temiz Format vermekdir Qeyd:Bele Problemlerin en boyuk sebebi kompyuterin vaxti vaxti temizleyici prolar vasitesi temizlenmemesidir..Registr hard Disk Ve Basqa hisseler lazimsiz fayllarla dolur Ve Neticede Performansa Tesir Edir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Qardaşlar, sağ olsunlar, yoxlayaram... QARDAŞLAR, CCleanerlə təmizləmə apardım, bir də bilmək istərdim ki, anti-virus Kasrerski-də problem oldu, keçdim NOD 32-yə olmadı, Avast 8-ə getdim... İndi yenə NOD-a qayıtmaq istəyirəm... QARDAŞLAR, nə məsləhətdir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.