VahidoV Konu tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 13 Mayıs 2013 Salam dostlar.Mənə Acer (Aspire) 5733-üçün kamera proqramı lazımdır.Onuda qeyd edim ki kamera driver yox,kamera proqramı.Yəni şəxsi video və ya foto çəkim üçün proqram.Kömək etsəniz sevinərəm.Qabaqcadan təşəkkürlər !!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 buyur qaqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Sag ol qaqas.Allah komeyin olsun.yukleyib he-yoxun deyecem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 buyur qaqam hala xoshun ) borcumuzdur yoxla mende alinib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Acer Aspire üçün mən bilən onlarda ən yaxşı işləyən Acer Crystal Eye webcam programıdı ama indi onuda nədənsə tapmaq olmur internetdə mən əvvəllər işlədirdim Windows 7-də ama indi 8-in özündə var deyə axtarıb yazmıram... Onuda xatırladım məndə Acer Aspire 5552-dir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Faiq Əhədov,He Windows 8 uzerinde eger radnoy yuklenmeden Acerin sirf oz proqrami yuklenirse bu obnovlaeniyandan sonra olur.Axatrib tapir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Vahidov yox qaqaş mən bu programı deyirəm adı Youcam Mobile-dı... Problemsiz işləyir... .jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Faiq Əhədov ,He amma bir soz deyim ki oz proqrami yaxsidir.Aspire acerlerin uzerinde disk var. o diskden yox diskin ozunu kopiya edim at kompitorun yaddasina ve oradan gir icinde proqram var radnoyu ha Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Səndə əgər diski varsa kopya elədə məndə yoxdu... Məndə elə saytlarda axtarıram ama yaxşı originalını işləyənini tapmıram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Mayıs 2013 Yox mende de disk yoxdur.Sabah tapsam sene skypede gonderem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.