Asasin Konu tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Mayıs 2013 CD formatindaki mahniları mp3 formatına çevirən proqram lazımdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 bu gor ishine yarayar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Bele et CD Diski tax diski cixartmadan icindeki mahnilari at Converter proqramlarindan birine cevirenden sonra diski cixart yoxsa alinmayacaq basqa cur men bir zamanlar etmisdim bucur defelerle Bele et CD Diski tax diski cixartmadan icindeki mahnilari at Converter proqramlarindan birine cevirenden sonra diski cixart yoxsa alinmayacaq basqa cur men bir zamanlar etmisdim bucur defelerle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 bunu bilmirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 format factory dan istifadə edə bilərsən azərbaycan dilidə var proqramda çox sadədi həmdə hec bir aktivasiya tələb etmir yükləmə linki yazik bölmesinin üzerine vur sonra select more languages üzerine vur Azerbaycan dilini sec ok vur proqram azeri dilinde olacaq CD-ni diskovoda qoy sonra Proqramda CD-ni mp3-e cevirmek ücün Rom cihazi\\DVD\\CD\\İSO bölmesini seç .Sonra Ses CD-ni ses fayla bölmesini sec.CD de olan mahnilar ardicilliqla gelecek sonra cevirmek duymesini vur cd- mp3 e cevrilecek ve FFOutput pakasina düsecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asasin Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 ÇOX SAĞ OLUUUUNNN Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Asasin Şrifti bundan sonra böyük yazma balaca olduqdada görünr.Çalış birdə olmasın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.