Yunis Abdulkerimov Konu tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Mayıs 2013 Salam ! men bele bir proqram eşitmişem:sözleri klaviturayla yazırsan ses formasını seçirsen.ve proqram özü yazdığın sözleri seçdiyin səslə deyir.Yani men yazıram(mənim səsimle demir)proqram danışaraq deyir. Netde axdardım ama tapa bilmedim kimde varsa bura yollasın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 narrator du belkem :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 bele praqram bilmirem Dilmanc- in saytinda onlayn ede bilersen buda cox effektli deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 qardasin dediyi kimi proqram olsa zor olar maraqli geldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 busuper, buna baxmisan .. .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 ... elə bir şeyə rast gəlmişəm və test etmişəm... ingilis dilində yarıyır... bizim dildə alınmır... elə ingilis dilində də fərli başlı danışmır... yənə başa düşmək olmur...maşın dili kimi deyir...təxminən robot kimi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 olsun heç olmasa salam sözünü deyir yoxsa esayelayem deyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 FUAD BAXMAMIDIM INDI BKAMRAN QAQAM SEN NECESEN ? YAXSI QARDASLARIN CANI SAG OLSUN DUNEN FUAD MENE COX KOMEK ETDI DRIVER PROBLEMIN HELLE ETDIM, SENINSE XECALETINDEN HEC VAXT CIXA BILMEYECE, VALLAH Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 busuper cox sağol.. bacardigim qeder burda olanda komey eliirem .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.