Sefa Aslanov Konu tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Mayıs 2013 Salamun aleykum qardaslar men bu notbukun fujitsu lifebook ah532 driverlerini yazmaq isteyirem amma alinmir beleki lan driverin bir teher yazdim indi wifini blutuzu yaza bilmirem pack salotion paketindende istifade etmisem ancaq oda alinmadi xais edirem mene komek edinda onceden tesekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Buyur gör sən deyəndi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 salam qaqam dunen bu proqrami mene verdiler men driver tapdim bax gor alinacaq? Driver Pack Solution Lite deyim ki sehifeni acanda lap birincisin , yeni ki , DriverPack Solution 13 Lite yazisi olani yukle hecmi 10 mb di ustanovkadan sora sene gosterecek ki hansi driverler lazimdi ve istedyin drivere vurasan internetde ozu axtarib o driveri tapacaq sen de yukleyesen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 busuper men manual yolun dedim ama bezen DRPS L ( driver pack solution lite ) duzgun vermir. ona gore bir bir yuklese meslehetdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 VusVus duz deyirsen duzu menim vbasim cixmir bele seylerden dunen fuad qardas link verende esas lazim olan ses driverin tapdim amma usb ucun olan tapmadi ona gore de senin dediyin duzdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 cox sagol. onun ucun manual daha meslehtdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Mayıs 2013 komeye gore coox sagol yoxlayacam gorek alinarmi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 InshAllah.Alinmasa xeber et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.