KananMustafayev Konu tarihi: 15 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Mayıs 2013 Dünyaya meydan oxuyan "Anonymous" qrupu bu dəfə Azərbaycanlı Xakkerlər tərəfindən ifşa olunub. A.C.A qrup kimi tanıdılan bu qrupun hücumu 2 gündür ki, AzNetdə səs-küyə səbəb olub.Ətraflı məlumat üçün aşağıdakı keçidə daxil olun: Ətraflı məlumat... Dünyaca məhşur Anonymous xaker qrupuna bu günlərdə,Azərbaycanlı xakerlər tərəfindən böyük zərbə vurulub.İki gün əvvəldən A.C.A – Azerbaijan Cyber Army tərəfindən həyata keçirilən hücüm nəticəsində Anonymous məxsus bir çox data mərkəzə hücum olunub.Onlara məxsus məxvi sənədlər ələ keçirilmişdir.Sənədlərdə Anonymous-un kimlərlə necə əlaqələrinin olmasıda ortaya çıxmışdır.Hücumu Anonymous xaker qrupu özüdə təsdiqləyib.Hücumda maraqlı olan budur ki,bu hücum DDOS-la deyil,alternativ xaker yollarından istifadə edilərək həyata keçirilmişdir.Qeyd edək ki,dünyaca məhşur Azərbaycanlı xakerlər arasında A.C.A Group-dan TaraniS,SYSTEM1,CYB3R-ində adları çəkilir.Qrupun rəsmi məlumatına görə ələ keçirdikləri məxvi sənədləri internet məkana yayacaqlar.Bu xəbər haqqında da portalımızda məlumat yerləşdirəcəyik. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 xebere gore tesekkur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 xəbərə gorə Təşəkkürlər,bizim xakerleri bele bilmirdim .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Halal Olsun Bizdede bele guclu xakerler var imis...qrupun adini bir iki defe esitmisem...men xeberi bu saytda gordum... BakuMedia Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 vauu, "TaraniS,SYSTEM1,CYB3R" 3-nü də tanıyıram... Taranis və CYB3R fikirləşdiyim adamlardırsa çox sevindim... bu saytda çoxdan olanlar da onları (başqa adla) tanıyır... Halal olsun... yadımdadır Taranis FBI-a da toxunmuşdu... Məlumat üçün təşəkkürlər... çox sevindim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Əgər Anonymous var gücü ilə AzNetə hücum etsə onda nolacaq bilinmir.. bildiyiviz kimi virtual aləmdədə müharibələr olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Aznet nedir qaqas azeri interneti ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KananMustafayev Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 İnanmıram ki, Anonymous bir müddət hər hansı bir ölkəyə hücum etsin, xüsusən də onlar haqqında bu cür məlumat əldə etmiş bir ölkəyə, amma ki, hücum etsələr Cyber Müharibə yaranacaq )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 resi facebook sehifesi budur https://www.facebook.com/Azdefacers Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Lutveli qardas bu onlar deyil onlarin ne sehifesi nede saytlari var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 axtaris verdim bu geldi dogrusu inammadim yene dedimki sizinle paylasim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Məlumata görə təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2013 Maksim_252 elə məndə TaraniS ile CYB3R taniyiram cox sevindim halaldı.bu saytda adları başqadır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2013 halaldi bizimkilere Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2013 bu saytda yenə görəsən olurlar ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Rovshan- Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2013 teecublendim biraz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.