Кавказский Парень Konu tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Mayıs 2013 Komp yandiriram rabociy stol acilmamiw bele bir problem cixir qarwima Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 maraglidi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 birinci defedi gorurem ama blocked zad yazib nese gozum su icmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Birinci defedi bele bir problemle rastlawiram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Qaqa orda yazirki sizin kompiteriniz amerika polisi terefinden blok olunub... Format ver yoxla amma VusVus demisken menimde gozum su icmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 ya da kompyuterin ogurluq zad imiw :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 ) Yox qaqa ne ogurlugu)dukanin kompudu) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Qaqa indi oxudum orani yazib ki muellif huquqlari pozulub (meqale ve ya video).. Sen neynemisen ki :/ ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 mansory5555 ozum olum duwdun zibile ))))))))))))))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Bəlkə Windows 7 nin ozundendir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Qaqa men hewne elememiwem))) mudur aparib eve kompu getirende bele idi)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Müdürün sənlə qəsdi-qərəzliyi var onda.Neyləyib o görəsən.Apar vur müdürün başına de ki,get polisdən çıxart gətir.(yada özün get beləliklə amerikanıda görərsən) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Format vererem gorum nolur:) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 format ele :/ mudur 100 % nese zibil ishle mesqul imish Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 yaxşı fikirdi hə? ))) bideki polis niye göye baxır?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 format ele getsin. yoxsa heqiqeten zibile dusecen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Qapını döyüb deyecəklər ki sizin kompyuter oğurluqdu yada diycek ki,pis pis saytlara baxmısan yoxlada birdə ki sən indi hansı kompyuterlə daxil olmusan? kompyuter blokda deyil? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 qaqa indi girdiyim bu menim oz kompumdu.acilmiyan dukanin kompudu) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 yaxşı ki bu xarab olmayıb .Bu da bloka düşsə.... Belə getsə səndə 100 kompyuter olacaq ))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кавказский Парень Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 vse duzeltdim formatsiz) bezapasni rejimi acdim panel upravleniyadan browser save bele birweyler varidi sildim duzeldi) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 oğlan kompyuteri söküreeeeee. mansory yığmaq yadından çıxmasın ama ))))) halaldı )))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 mansory5555 mən geçikdim məndə bunu deyəcəkdim bu sadəcə bir virusdu.Point blank və s. oyunların çiti adıynan daha çox yayılıb məndə buna oxşarlarını yükləmişəm bilirdim virusdu bidəfə həllini tapmaq üçün belı bir üsula əl atdım.onu açmamışdan əvvəl vastanavlenya nöqtəsi qeyd etdim.Və onu açdım.Komp bloklandı.Və bezapasnıy rejimdə açıb vostanavlenya elədim düzəldi.Yəni Pb çitləri DLL olur.Vəya hansısa böyük funksiyalı programlar Kb olmur belə viruslar 100-800 belə və uzaqı 1Mbdan biraz çox ola bilər.Yəginki səndə nəyisə açmısan olub.Vəya nəyisə açmısan kompu haçansa söndürmüsən açdıqda virus işə düşüb.Belə şeylərdə elədə qorxmuyun yəni polis zad rəylərə baxdım deyəsən qorxmusuz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mayıs 2013 vastanavlenya nöqtəsini necə qoyursan? mənə də öyrədə bilərsən? virus zad düşsə bir yol tapım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.