Guest Kənka Konu tarihi: 16 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Mayıs 2013 Salamlar.men wen.ru da sayt yiga bilirem.ancaq script yukluye bilmirem? mene orgede bilersiniz? video derslik ile ididen twesekkurle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 noldu hec kim bilmir?????? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 hec kim bilmir??????yoxsa bilirsiz oyretmek istemirsi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 SecuROM yəginki yenisən.Bildiyini öyrətməyənin burda nə işi :? burda hərkəs bir-birinə dəstək vermək üçün yığılıb.Son sözün səhv oldu...Mən heç sayt açmaq vəya script s. ilə marağlanmıram sadəcə o sözün təsir elədi yazdım.Bilən olsa yazacaq səbr..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Securom,pulsuz sayt acmaq isteyirsen ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Fuad Kərimli sən hələ mövzunu başa düşməmisənki.Qaqaş wen.ru ilə sayt aça bilir ona script yükləmək istiyir(script səhv eləmirəmsə tema kimi birşeydi bu haqda anlayışım olmadığını söyləmişdim) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 haminiz cox sagolun.prosta neblime gordumki burda her bir probleme care tapirsiz dedim menede tapasiz. CyB3R ArMY,cox sagol qaqa indi baxiram CyB3R ArMY,QAQA MEN OLARI BILIREME SADECE O SCRIPT YUKLUYE BILMIREM.ONU OYRENMEK ISTEYIREM.ONA GORE Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 dizayin script isteyirsense dizayin script yukle onu winrardan cixart sora wen.ru ya upload et etmeyi bacararmirsansa de video derslik hazirlayim qoyum senincin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 SecuROM qaqaş bu saytda hər bir kəsə köməklik göstərilir ola bilərki mövzu açılan müddətdə bu barədə bilən userlər saytda olmasın bu o demək deyilki özümüz öyrətmirik kobudluğ BAN la cəzası ola bilər saytda yenidən qeydiyyat pulludur ona görədə heyyətə qarşı belə kobudluğdan istifadə etməyin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 CyB3R ArMY, qaqaş mən maraq üçün bu verdiyin linkdəki videoları izlədim ama orda nədənsə Masterol.Wen.Su saytı işləmədi... ... onu əvəz eliyən başqa sayt varmı görəsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Tanneroldu bagsla bir sef eledim bilmemisem.men onu kobudlug menasinda yazmadim.ama diesen ele cixdi.. yaqub187he qaqas video derslik qoya bilersen? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 SecuROM Anlayış üçün təşəkkür edirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 13 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2013 ucozla iş daha yaxşı olardı (məncə) ucozla iş daha yaxşı olardı (məncə) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 13 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2013 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 13 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2013 cpx sagol qaqas.video qoydugun ucun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 13 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2013 deymez isve yaradi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 14 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2013 hee cox yaradi...ama bir seyin bilmedim.adin nece deyisirsen meselcun chat tanisliq bolmesi elemek ve s.? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 14 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2013 indi yorgunam sabah seher tezden video derslik hazirlayib qoyaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 14 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran 2013 oldu qaqa ciox sagol. ne vaxt bos olsan hazirliyarsan Mene Wen.ru ucun Dini Script Lazimdi kimde olar? yaqub187 cox sagol qqaqas sen mene onu oyretdiyine gore...uje ad ve s. deyisdirmeyi oyrendim.bildim cox sagol.hec youtubdada yox idi.bidene sen qoymusan twk qaqaw cox sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2013 deymez halal xosun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kənka Mesaj tarihi: 15 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2013 yaqub187 twk qaqaw.yenede cox sagol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.