Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Mayıs 2013 salamlar...men bir kassetden videonu diske atmag isteyirem bunun ucun ne ede bilerem ?meselen adi bir video -du bunu men nece qowum pc ki pc o video gorsedsin ve mende onu kapya edim atim diske ?...evvelceden tessekkurler,,, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 mən belə bir mövzu açmışdım əvvəllər dedilər ki TV TUNER ilə edirlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 maraglidi goresen bu tv tuner ile tv qowuldugda pc ayrica disk acilir yoxsa yox ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 istifadə etməmişəm deyə bilmərəm amma mən bilən asan olmalidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 maraqlı gəldi bir şey tapsan de Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 bu suali bilen olmadi ?... bele bir cihazmi deyim aletmi deyim wunurmu deyim proqrammi deyim yoxdu\\ ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 bunun üçün qurğu olmalıdır. onu pc -ilə qurursan sora kasetin içindəkini atırsan pc-yə soradanda pc-dən DVD diskə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 CyB3R ArMY ay brat mende biliremde qurgu olmalidir sadece onu bilmiremki hansi qurgu ve ne cur qurawdirmaq lazimdir eger bilen varsa yazsin srocni lazimdir... bilmirem gedim maqazinden men ne isteyim ne alimki gelim qurawdirim onu men bilen bele bir wunur olar 1 bawi 2 o biri bawinda 1 wunur olar 2 bawdi videoya 1 bawdi ise usb kimi pc daxil olar ( tulkun meseli ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 qardaşımsan heç məndə bilmirəm get komp ləvazimatları satılan yerə məlumat al onu bilirəm ki qurğunun 1-ucunu video kassete taxırsan və kasseti videonun içinə qoyursan sorada pc-yə atırsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 onu mende bilirem brat Allah canvi sag elesun...yene kim bu haqqda mehumat bilirse buyursun yazsun...Tessekkurler... >>>??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.