ferhadcelil Konu tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Mayıs 2013 Gta IV ve GTA IV final mod 2sini de ayri ayri vaxt yazdim 2de ele acildi ki ele bil denizin icinde gezir.hecne gormek olmur..nece duzeltmek olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 oyundan çıx gir.məndə də elə olurdu 5-6 dəfə çıxıb girdim düzəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferhadcelil Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 sende tam duzeldi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mayıs 2013 ola bilər düz yazmamisan məndədə olmuşdu silib təzədən yazmali olacaqsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferhadcelil Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 qaqa 2de de setup vurdum avtomatik yazildi..ayri hecne elememiwem.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 gərək əvvəlcə gta 4 ün fayllarını kopyalayib saxlayardın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yunis Abdulkerimov Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 məndə birinci dəfədən olmadı.red domen dediyi kimi sildim yazdım.Yenə xeyiri olmadı.Oyundan çıxıb yenidən girirdim.sonra antivirus perezaqruzka istədi perezaqruzka verdim oldu.Sən videoya çəkip qoysan daha tahat olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Mayıs 2013 1 də yüklədiyin mod gta 4 ün patchina uygun olmalidi.Məsələn 1.0.0.7 patch qurmusansa bu patcha uygun mod yazmalisan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.