Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Mayıs 2013 men diskden Call of duty ® 4 oyununu ustanovka elemisem amma nedense diski pc yerlewdirib oyunu oynamalisan els halda oyuna girmir diski kopravat eleyib Call of duty ® 4 ustanovka eleyen papkaya atmiwam yeni xeyri yoxdur diskide salib oynayanda dvd ziyan olur bunun ucun ne ede bilerem ?...evvelceden Tessekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 kopravat-nan eləmə,Oyunun setupu yoxdu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 varda diski qoydum setup geldi ustanovka eledim i vse diski cixartiram oynuya bilmirem diski taxiram oynuyuram indide istirem oyunun diskini atim iso eleyim yerlewdirim pc oda alinmir yazirki 300 mv artiq olmaz disk ise 6.57 qv Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Teymur-Diskdıki fayılların hamısını at kompa.(diskin üstündə sağı bas otkrit elə aç hamısını işarələ at) və kompun özündə ustanovka elə və fayıllarını silmə məncə işləyəcək..Hesab eləki disk taxılıdı elə düşünəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 agilli fikirdu brat ozum olum super indi yoxlayib cavab yazceyam bura qaqaw uje wokdayam sen deyenkimi eledim amma bu heyvereni aldada bilmedim dediki ala gijdeme diski qoy )))))))))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Teymur-dediklərimi bir daha hissə hissə et baxaq fırlada biləcəyik kompuvu Belə oyunu sil kompundan (uninstall programları ilə) sonra isə.Dİski tax otkrit elə fayılları ekranda bir papqaya at ustanovka elə.(Yəni kompda ustanovka olunduğunu bilsin) he sonra gir yenə disk istəsə o diskdən kopyaladığın fayılları birdə oyunun papqasına at yoxla.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Daemon tools ilə diskin obrazını yarat və virtual mount et( komputer elə bilirki disk komputerdədədi : ) daemon tools ilə virtual disk yaratmaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 alinmadi brat her cure yoxladim o diski atdim sen deyen kimi eledem orda ustanovka eledim yene disk istedi diski taxdim oyun acildi ewwi cehennem olsune eh uje bezdim ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.