Faiq Əhədov Konu tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Mayıs 2013 Salam mən bilmədim internetdən türk saytından bir program götürdüm indiysə işlətdiyim brauzerlərdə reklam problemi yaranıb yəni brauzeri açdığda cürbəcür reklamlar gəlir həm saytlarada girəndə ağır girir... Mən bunu necə düzəldə bilərəm?? Həmin yazdığım programları sildim Uninstall Tool programı ilə sonra isə CCleaner prosu ilə sistemi təmizlədim... Yenə düzəlmədi sonra brauzerin özündən istoriyanı təmiz sildim yenə bir xeyri olmadı... .jpg .jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 brauzerin nastroikasindan ana seyfeni use : blank ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 VusVus, qaqaş çox sağol... chrome-da bunu düzəltdim bəs Explorer ilə bunu necə düzəltmək olar bilmirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 internet exlorerde deyismek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 RΣD DΣMθN, Təşəkkür video üçün ama məndə həmin göstərilən yer bozarılıb yəniki ora sayt yazmaq olmur qurdaladımda biraz nastroykasını düzəldə bilmədim... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Internet exploreri adminstratornan aç Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Qaqaş bunu mən administratorlada açdım yenə elə oldu... o biri brauzeridə yəni Chrome onuda VusVus qaqaşın dediyi kimi elədim sonra yenə belə oldu onu sildim təzədən yazdım düzəldi... ama bunu bilmirəmdə necə silim necə yazım belədə düzəldə bilmirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 axtarış yerinə regedit yaz sonra HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Internet Explorer / Main daxil ol yazılan saytı dəyişdir alinmasa HKEY_CURRENT_USER \\ SOFTWARE \\ Policies \\ Microsoft \\ Internet Explorer \\ Control Panel daxil ol Homepage gorəcəksən ona dixl olub 1 yazilan yeri poz 0 elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Mayıs 2013 Qaqaş dediklərinin hər ikisini elədim yenə düzəlmədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 aaaaaa.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 VusVus, qaqaş bunuda elədim yenə düzəlmədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 :/ silib yazdin? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 VusVus, Exploreri silib yazmag olmur axi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 c diskinde uninnstall yoxdu ki?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 papkası var qaqam ama uninstall yoxdu ki siləm... belə papkanıda silsəm bilirəmki tam silinməyəcək... həm buna baxıram Explorer həm C diskində Program Files papkasında var həmdə Program Files (x86) papkasında var hər ikisinədə baxıram uninstall yoxdu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 conduit in gor tooblari zadi var programlari silen yerde o cox vaxt en axirda olur ya da ortada . sil :/ oda yoxdusa fikir verme :/ yada IE10 u tezden yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2013 yox qaqaş baxmışam mən orda elə şey yoxdu.. bəlkə deyirəm bu Explorerini silim ondan sonra yazım Explorer10 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.