busuper Konu tarihi: 21 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 21 Mayıs 2013 Salam dostlarç mende FLV formatli video var onun evvel ve son hisselerinde mueyyen yerleri kesmekisteyiremş ozumde meselen movie maker ve ya Pinnacle Studio 14 proqramlari var bu proqramlarla videoda istenilen yerleri kesmek ç birlesdirmek bilirem ç amma bir problem var ki bu proqramlar FLV formatli videolari acmir o uzden de istedim videonun formatin deyisem ve Xilisoft Video Converter Ultimate proqraminda formati deyisdim amma format deyisse de video acilmir evexinde sesi gelir ozu gostermir sanki ses formati kimi olubç eslinde ise men onu ÜMv format etmisem heta numune ucun avi 3gp ve diger formatlarda da sinadin yene eyni sey oldu ses gelir goruntu yoxdu o uzden de ne movie maker ne de Pinnacle Studio 14 de acilmirş İndi 2 sualim olacaq. 1-ci odur ki videolarda istenilen yerleri kesmek birlesdirmek ucun ele proqram varmi ki o flv formatli fayllari da aca bilsin ve ikinci sual dabeledir kiç sebeb nedir ki Xilisoft Video Converter Ultimate-de formati deyissem de ses olur goruntu olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Marağlıdı... Ola bilsin sənin flv. formatda olan videonda problem var qaqaş bundandı bunun programlarda tam olaraq açmamağı... Sən yenədə Format Factory programı ilə bunu yoxla gör onda nə nəticə verir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 gorum tapim yukleyim gorek ne alinir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 İnşallah düzələr... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Qaqam cox sag ol verdiyin proqram ishime yaradi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 sevindim qaqam halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.