Bakines Konu tarihi: 21 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 21 Mayıs 2013 Salam mene ele windows 8 lazimdiki win 7 ye geden butun oyunlar, proqramlar bunada getsin. necesini yuklemiwem istediyim kimi iwlemiyib. eger kim belesini bilirsen zehmet olmasa linkini atsin yukliyim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Bütün windows 8 ler eynidi ola biler Directx, C++ 2010 ve diger oyun oynamaq ucun proqramlari qurmamisan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 ... bu əla windows 8-dir... windows 8 enterprise ...windows 7-də işləyən proqramlar 8-də də işləyir...bəziləri birbaşa deyil sovmestimost funksiyası ilə yüklənir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Windows 8 bütün 7 açan oyunları açır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakines Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Komeye gore cox saolun kamran cavadov bu win 8 de driverler var ya ozum yukliyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 ...bunu 2 noutbuka vurmuşam...ancaq 1-ində 1 driver olmayıb ...qalan bütün driverləri özü qoyub... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 ...mən də yükləməyə başladım, inşallah yaxşısı olar. Bilmək istəyirəm email istəmir ki? Emaildən fərqi olmaz, hər dəfə kod yazmaq narahatlıq göstərir... Sağ olun məlumata görə.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bakines Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 qoymuwam yuklenir gorum nolucey. Inwallah yaxci olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 azeyneddin, format zamanı email-i ləğv etməkdə olur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 ...format zamanı e-mail yazmamaq,yəni həmin yeri ötürmək üçün şərait var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Mayıs 2013 Kamran qardaş məndə elə onu deyirdim... buda videosu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 Kamran bu sen 100% yoxlamısan yəni heç bir problem olmaz yükləsəm ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 ...gulesci999 , yoxlamışam...indi də 2 noutbuk faktiki yanımda hər gün işləyir...heç 1 problem olmayıb... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 bilirsən Kamran men birin yüklədim biosda bir çox problem yaratdı bu problem yaratmaz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 ...windows biosa yazılmır ,biosda dəyişiklik etmir və fayl transfer etmir... ... biosa dəyməsən problem olmaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 UralSoft Superdi ) Mendede var ama bir W8 im var Rusiyadan gelib nece yukleyim sayta bilmirem orijinal W7 de varimdi :/ Enterprise Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 Kamran windows 8 yazdim arxa usblər işləmirdi sonra kompu yandırırdın özü sönürdü sonra yanırdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 ...usb driverlə əlaqədardır... ...windows 8-də yanıb-sönmək var...bu yükləyəndən sonra update-də olur...update qurtarandan sonra olmur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 Kamran drayver yerinə baxırdım hamısı yerində idi o obnovleniya istəyəndə mən verirdim 2-3 dəfə verdim ancaq yene duzelmedi.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 ... yox mən əksinə deyirəm...yəni update gedəndə bu ola bilir... ...bu versiyanı yüklə...windows 8 update olanda donma da baş verə bilir...yanıb-sönmə də...bu zaman proseslər dayanır...və internetdən götürülən update faylları ininstall olur...bir neçə dəfə belə olandan sonra düzəlir...buna görə narahat olma... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Həsən İldırımov Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Mayıs 2013 indi yüklədikdən sonra obnovleniya bağlanmalıdır yoxsa açıq saxlamaq olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.