Zirve Konu tarihi: 27 Mayıs 2011 Paylaş Konu tarihi: 27 Mayıs 2011 Men komputeri format eledim.C diskini elbetdeki.Evvelce mende BOOTMGR is mising Press Ctrl+alt+del to restart yazilirdi komp acilmirdi.Ona gore format eledim.Indi ise D diski yoxa cixibdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
roger Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 qaqas, bir sual verim amma pis basha dushme.haralisan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 Rogger Neye gore sorushdun ki? Bunuda duzeltdim ehtiyyac yoxdur.Birce mene HDD ni birlershdiren pro lazimdir.Meslehetlisi hansidir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fariz.ibiyev Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 maraqli geldi orda D disqi 4 Gb yazilib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 fariz.ibiyev yoo o CD-Rom-dur.D diski 124.38-dir.Orda ele bir cetin ish yox imish sadece ad vermek.Ad verdim amma E diski amma basqa bil bolmede yaradibdir.E diskinin hecmi olubdur 104 gb.Qalan 20 gb hara getdiyini aydinlashdira bilmedim.Bir sheyde deyim ad verende D diki adi vermek olmur.Yeqinki D diski var gizlidir.D diskimde failler var idi o indi yaratdigim E diskinde qalibdir. Indi gosterdi.Onu E diskine pro ile vermek olar da? Onuda duzeltdim prosuz qalani E diskine verdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 D disqini format etmeisen deye yox olub.Windows XP disqini qoy format qaydasi kimi formata basla HDD yeri geelnde D disqini bistryey format et.sonra format qutaran kimi resart ver duzlecek Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 Ʌüsal Ede bilmerem axi icinde lazimli faillerim var. Roger Nəyə görə soruşduğunu bilmədim. Yaxından Deyiləm Uzaqdanam Mən Vurğunun Vətəni Qazaxdanam Mən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 onda acronis disq director ile icindekileri cixart Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 Vusal bele ishlemeyecek ki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 Ne isleyecek? Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 Men bu sekilde gosterdim axi problemin hell elediyimi.Ola bilsin sen tam oxumamisan.Yeni men onu bu cur ishletsem ishleyecek?Diskleri deyirem. D diskine Format vermedim.Virus dushenden sonra yeni bunda sonradan problem olmayacaq ki?Failler birce Sene demishedim ey failler bu cur .EnCrYpTeD olubdur.Sen birce bu problemi hell elesem sene cox minetdar olaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2011 o doc faylini butun prolarla yoxladim yeen alinmadi yeni zedelidir.berpasi mumkun olmadi Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 Bashqa faillerde bele olubdur.Diski format eleyib.Tezeden her hansi pro ile qaytarsam,qayidar?Zedelenmemish Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 Easy Recover Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 O pronu bildim men D diskini format eledim.Zedelenmish failler var ey onlar duzeler? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ScReaM Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 Mendede eledi men orani tapa bilmirem vidyo kimi sala bilersiz, Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 Zirve 50-60% duzelde Biler tam duzeltmiyecek. Mence Gerek D:/ Diskini format elemezdin acrolinesnen Bos qalan Yeri D:// Dikine birlesdire bilerdin. Mendede Pasdi Sendeki Kimi Alnmisdi. Men Acrolinesnen Duzeltdim..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 damid_91 100% duzelir. Mr.ScReaM bu cur ele Пуск -> Выполнить -> diskmgmt.msc yaz enter bas.Ashagidaki pencere acilacaq... damid_91 ishlediyini yuxaridaki shekilden gore bilersen.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 Zirve He 100% emin Edirem.. Vusal Duzeltdiyi Avto Zapuskun Icinde Acrolinesin 2010 Versiyasi Var... He axirinci Sekilde: Duzelmis Vezyetidid....... Zirve He 100% emin Edirem.. Vusal Duzeltdiyi Avto Zapuskun Icinde Acrolinesin 2010 Versiyasi Var... He axirinci Sekilde: Duzelmis Vezyetidid....... Zirve He 100% emin Edirem.. Vusal Duzeltdiyi Avto Zapuskun Icinde Acrolinesin 2010 Versiyasi Var... He axirinci Sekilde: Duzelmis Vezyetidid....... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 damid_91 hec bir pro lazim deyil!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 Zirve Herenin Ozu Usulu Ozune Hasant Gelir. Belke Sen Elediyin Usulu Men Bilmirem Deye bele deiyrem. Ola bilsin ki senini usulun menim usulumdan yaxsidi.... Yenede Sene Neter Rahatdi Ele ele..... Isderinde Ugurlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 damid_91 Duzdur eledir.Amma internet olmayan yerde sen hardan alacan programi?Format elemisen di gel program axtar ki diski duzeldecem.Hazir duzeltmek mumkundurde.Mene asand olmaqdan soz getmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 Zirve Temiz Sohbet. Bu Soze Artix serh Yazmaq Duzgun Deyil..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zirve Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2011 damid_91 Bax bu bashqa mesele.Gordun de niye deyirdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.ScReaM Mesaj tarihi: 18 Haziran 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2011 mende vpolnit bilmirem hardadi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.