Jump to content
Forum Windows-az.com

Windows 7 HDD

Zirve

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

fariz.ibiyev yoo o CD-Rom-dur.D diski 124.38-dir.Orda ele bir cetin ish yox imish sadece ad vermek.Ad verdim amma E diski amma basqa bil bolmede yaradibdir.E diskinin hecmi olubdur 104 gb.Qalan 20 gb hara getdiyini aydinlashdira bilmedim.Bir sheyde deyim ad verende D diki adi vermek olmur.Yeqinki D diski var gizlidir.D diskimde failler var idi o indi yaratdigim E diskinde qalibdir.

c51366245447.jpg

Indi gosterdi.Onu E diskine pro ile vermek olar da?

Onuda duzeltdim prosuz qalani E diskine verdim

3fd6371c2c6c.jpg

D disqini format etmeisen deye yox olub.Windows XP disqini qoy format qaydasi kimi formata basla HDD yeri geelnde D disqini bistryey format et.sonra format qutaran kimi resart ver duzlecek

- Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri

- BIOS yazilmasi

- Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi

- Kicik chiplerin deyisidrilmesi

- BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s)

Men bu sekilde gosterdim axi problemin hell elediyimi.Ola bilsin sen tam oxumamisan.Yeni men onu bu cur ishletsem ishleyecek?Diskleri deyirem.

3fd6371c2c6c.jpg

D diskine Format vermedim.Virus dushenden sonra yeni bunda sonradan problem olmayacaq ki?Failler birce Sene demishedim ey failler bu cur .EnCrYpTeD olubdur.Sen birce bu problemi hell elesem sene cox minetdar olaram.

• 3 hafta sonra...

Zirve He 100% emin Edirem.. Vusal Duzeltdiyi Avto Zapuskun Icinde Acrolinesin 2010 Versiyasi Var...

He axirinci Sekilde: Duzelmis Vezyetidid.......

Zirve He 100% emin Edirem.. Vusal Duzeltdiyi Avto Zapuskun Icinde Acrolinesin 2010 Versiyasi Var...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...