Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 23 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 23 Mayıs 2013 Salamlar ... men kampyuterin knopkalarinin seslerini deyiwmek isteyirem misalcun appl mac os yukledikde kampyuterin knopkalarin seside deyiwir her bir faylin ustune basanda ve yaxudda her neye toxunanda muxtelif sesler cixir amma windows 7 radnoy sesinde ise chox darixdiricidi isteyirem o sesleri deyiwim deyiwmekde olur .wav formatinda olan seslerdir kim bele bir yukleme yeri bilirse buyursun ...Tessekkurler /// Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2013 Bura bax Buna bax.Birdə mövzunun adı azəri şriftləri ilə olmalı idi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2013 temadandi deyesen dediyin temalarda muxtelif olur cox deqiq basa dusmedim nediyirsen ama .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2013 və mövzunun açılışında səhvlər var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2013 buyur qaqa yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2013 Hamvuza Tessekkurler movzunun adina gorede uzur usteyirem...VusVus brat yukledim yaxwi sesler var amma on larin ne cur ureyun isteyir o sesden var ele bir ses bazasi yeni sayti bilsen deyersen mene )choxsagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Mayıs 2013 ... gör necə başlıq yazmısan : Windows ses sxemi, Windows Ses scemi ...redaktə edirəm...diqqətli ol...(yerini də dəyişdim) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.