Faiq Əhədov Konu tarihi: 25 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 25 Mayıs 2013 Salamlar mənə Windows 8-də əsasən xoşuma gələn ən yaxşı funksiyalardan biridə Карты bölməsidi ama nəsə orda mən heçnə tapa bilmirəm nə qədər qurdaladımsa bişey alınmadı... Mən bilmək istərdim aranızda bundan istifadə edən var?? Əgər varsa çox xahiş edirəm kömək edərdi... Mən misal üçün Bakı şəhərinin və yaxud da kəndləri tapmag istərdim orda küçələri, binaları və s. Mən aşağıda göstərdiyim şəkildə demək olar öz ərazimi tapmışam ancaq tam görə bilmirəm ki ordakı xırda göstərilənlə nədi adlarıda üzərilərində olsaydı əla olardı bəlkədə bilmirəm o funksiya var bunda ya yox... .jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2013 Mən google eart işlədmişəm və öz evimizidə tapmışam.o daha rahatdı baku yazırsan axtarışda bakıya gəlirsən evi tapmaqda sənə qalıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2013 Nihad qaqaş bəs onda evi necə tapırsan?? Yəni mən google-da baxdım bir neçə saytlarda hamısında funksiya menyu eynidi bax yuxarıdada şəkildə göstərmişəm ancaq problem təkcə adlarındə yəni heçnə başa düşmək olmur hara haradı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Mayıs 2013 aha bilirem.Amma men orda evimizin yolunu ezber bilirem nese.Kucelerin adi zad yazilmiyib biz terefin..gerek texmini bilesen tapasan neem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2013 Mən bu xəritə proqramında öz yerimə gəlmək istəyəndə yazılır ki, yerinizi tapmaq mümkün deyil parametrlərdən icazələri dəyişdirin. Bunu necə düzəltmək olar? ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.