Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 ...yox , həmin fayl üzərində elə... ...səndə windows 8-dir...indi o biri kompyuterdə çəkib qoyaram...windows 8 üçün... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Ok brat gözlüyürəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 ...məndə windows 8-də bu menyu windows7 kimidir... ...sən ya yuxarıdakı menyulara girib video qoy.baxım hara gir...ya da TeamViewer 8 ilə girib düzəldim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Kamran özüm biraz qurdaladım tapdım bax aşağıda şəkildə göstərmişəm... Hərşey üçün təşəkkür Allah razı olsun... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 ...Все-ni əlavə etsən və ona tam icazə versən,fayla yenidən girəndə menyu dəyişəcək... ...və əvvəl verdiyin məhdudiyyəti ləğv edə biləcəksən.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 hə elə məndə elə elədim brat düzəldi təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 ...qeyd : ingilis dili versiyada \" Все\" olmur...əvəzinə \"all \" əlavə edirsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 hm deməli İnternet Download Managerin update olmaması bundan imiş indi eləki hosts faylında düzəlişlər etdim program update olunur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 ...hosts faylına atdığın idm-in linkləri blok olunduğu üçün update olunmur... ...yəqin həmin linkləri yenidən sildin...siləndən sonra yenidən update gedəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 yox silməmişəm heç baxdım ama niyə indi update olunur bu onu başa düşə bilmədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 ...onda zaqruska gediib axırda dayanacaq... update baş verməyəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 ola bilər brat ama bunu yoxlamıram hələki qorxuram update olar sonrada gərək təzədən silib yazasan... təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 ...halal xoşun...update eləmək istəsən update getməyəcək və zaqruskanın sonunda 80 port oşibkası gələcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
s_mn Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Təşəkkür edirəm, Ʌüsal! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.