Faiq Əhədov Konu tarihi: 26 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 26 Mayıs 2013 Salam.. Mən İnternet Explorer ilə bir neçə səhifə açanda brauzer ekranda pencərələrlə açılır bunu necə düzəltmək olar?? Yəni digər brauzerlər kimi olsun istəyirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 RΣD DΣMθN Qaqam baxdım bu elə məndədə belədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 Faiq Əhədov Maraqlı gəldi xromu , operanı qoyub "internet explorer" niyə ? Sirr deyilsə ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 ma_N_ga Qaqa Operadan danışmayee heç onun tamam zayı çıxıb qaldı ki digərinə mən elə özüm Chrome işlədirəm... İE isə ehtiyyat üçün işlədirəm o yenədə Operaya baxanda şükürlükdü... RΣD DΣMθN Qaqaş bunu özüm tapdım düzəltdim təşəkkürlər... Mənə bu brauzer üçün Adblock, Adblock Plus kimi pluginlər lazımdı ki burda reklamların qarşısını alsın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 bunu aranızda bilən olmadı ? Mən İnternet Explorer brauzerində reklamları yığışdırmaq istəyirəm hər hansısa bir pluginlə... Adblock və Adblock plus pluginlərini yoxladım bu brazuer üçün deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 Bu linki yoxla ama İnternet Explorer ilə ► (bu linkə daxil olduqda "Add EasyList to Adblock Plus" yazısına klik et) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 E_I_E, Qaqa sən verdiyin linkə daxil oldum belə bişey gəldi ama heçnə yüklənmədi... bax... Problem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.