KananMustafayev Konu tarihi: 26 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 26 Mayıs 2013 Salam.Mənə Dell İnprison N5110 üçün WiFi driver-i lazımdır, axtardım ancaq işlək vəziyyətdə olan bir link tapa bilmədim, dell-in rəsmi saytında da tapa bilmədim nədənsə, zəhmət olmasa yardım edin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 Buyur Yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KananMustafayev Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 Səfa Aslanov - təşəkkürlər, yükləyib yoxlayacam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 KananMustafayev deymez halal xosun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KananMustafayev Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 Sefa, ancaq teessuf ki, iwlemedi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs 2013 Bunu yukle lan kabeli tax scan ver orda Setevoy kontoller olmalidi onu dovland et mence alinmalidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KananMustafayev Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 etmişəm, yenədə faydası yoxdu, WiFi driveri tapa bilmeyib bu proqram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Mayıs 2013 KananMustafayev , Sen hanis sistem ucun ve nece bit olan sistem ucun lazimdir bu?Hem dispecir ustanofkadan yoxla gor driver var?Belke hele kompitorun ozunden baglidir?Wi-Fi driveri driver paketle ekspert rejimi ile tekce wi-fi nisanla ve tek onu ustanofka ele gor alinmazsa bax buradan sistemini sec yukle Sistemi ve nece bitlik lazim olmagina diqqet et 100% isleyir.Yoxla cavab yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.