Guest E_I_E Konu tarihi: 28 Mayıs 2013 Paylaş Konu tarihi: 28 Mayıs 2013 Salam qardaşlar. Kim bilir?, formatdan sonra hər hansı bir videoya baxmaq istədikdə komp sönür. Sönmənin səbəbi nə ola bilər? Əvvəlcədən TƏŞƏKKÜRLƏR!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Mayıs 2013 VGA drayverini yenile duzelmelidi alinmasa Vastavleniya Sistema et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2013 Sefa Aslanov, qaqaşım, yeni yazılmış əməliyyat sistemi birdən-birə niyə sönməlidirki? Axırıncı dəfə yazdığım NVİDİA + pci kontroller simple communications driverləri olub. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2013 E_I_E qaqa format olandan sonra komputerde biraz muddet ele problemler olur sebebini men ancaq video kart draiyverinde gorurem sen onu yenile insAllah duzeler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest E_I_E Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2013 Sefa Aslanov, qaqam. Formatdan sonra yenilədim.Nvidia çatmırdı, onuda yüklədim. Birdə PCİ -də əlavə etdim. Hər şey normal işləyir. Videoya gəldikdə isə zibili çıxır. İnanmıram NVidia-dan olsun ama yenədə sən dediyinə görə birdə sınayaram. İnşallah alınar. Cavablandırdığın üçün çox sağol qaqam. Allah razı olsun!!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2013 nvidia saytindan videokartin en son drayverini yukle Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2013 E_I_E qaqa onda sen sistemi vostavleniya sistema et ....sende sagol qaqa Allah cumlemizden razi olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.