Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 19royal98, sən boot menyuya girmək istəyirsənsə F12 düyməsini bas... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 f12 ni basanda yazılar gəlir aşağıda nöqtələr yığılır 5 dənə nöqtədən sonra komyuter açılır. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 buda sənin biosuva aid olan videolar...BIOS InsydeH20 Setup Utility Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 sən elə biosa girmisən də gir system controls videoda olduğu kimi cdrom elə qutardı getdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 ...şəkildəki menyu açılanda , klavyaturadakı sağ tərəfə istiqamətlənmiş oxla basıb boot menyusuna gəl...yuxarıya bax...orda main bölməsindəsən...oxu basdıqca növbəti bölmələrə gedəcək və bölmələr dəyişəcək... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 Sənin yuxarıda göstərdiyin şəkilə necə daxil olum? Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 ...yuxarıdakı şəkli özün qoymusan ki... yəni dedin ki, f10-la menyuya girə bilirsən...mən də dedim ki,həmin yerin şəklini qoy bura...sən də yuxarıdakı şəkli qoydun...deməli girə bilmisən...qalır klavyaturadakı sağ tərəfə olan oxla hərəkət etmək (->) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 Ora daxil oldum mən kompyuteri formatlamaq istəyirəm onu necə edim? Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 19royal98, qaqaş yuxarıda özündə görürsən ki formata görə userlər xeyli video qoyublar ama sən hələdə formatı necə eləyim deyirsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 Ay Allah.Heç kim məni başa düşmür bəs mən f10 ilə bios menuya daxil oldum orada nə edim axı? Xaiş edirəm biri kömək etsin bios menusunda nə edim mən. Biri kömək etsin..... Biri kömək etsin..... Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 burdaki kimi ele CD Dni birnci qoy.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2013 Təşəkkür. Mən Windows 7 dən Windows 8 ə keçirəm bu XP di. İndi burda mənə heç kim kömək edə bilməyəcək? Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 ...boot menyuya girmisənsə,boot menyuda cd/dvd olan menyunun üzərinə gəl... shift və + işarəsi ilə qarşısındakını first olaraq dəyiş...first 1-ci deməkdir...və f10 ilə dəyişikliyi saxlayıb çıxış ver... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 Axı burda cd\\dvd yoxdu. Burda CD\\DVD yoxdu axıı?? Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 ...sən bios-dasan...biosun bir çox menyusu var...onlardan 1-i də boot menyudur.sən həmin menyuda deyilsən.sən 1-ci menyudasan...adı da main-dir...lap yuxarıda sol tərəfdə yazılıb... ...amma sən biosda boot menyuya girməlisən...aşağıda hansı knopka ilə hara girmək olduğunu yazıb.. belə işarı göstərilib...klavyaturada da bu oxlar var...oxu basmaq lazımdır...sağ tərəfə olan oxu -> klavyaturada bas...bu zaman lap yuxarıda menyu sağ tərəfə doğru dəyişəcək... yəni main olan menyu keçəcək digər menyuya...nə vaxt boot menyusuna gəldin,orda saxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.