Nazim111 Konu tarihi: 3 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 3 Haziran 2013 Salamlar hamiya. sizin ucun gozel bir ekvalizer paylasmaq istedim,is stolunda cox gozel gorsenir,isteyir muxtelif mp3 proqramlarinda yaxuddaki internet brauzerinde mahniya qulaq asin,ekvalizer isleyir. isteyen yukleye biler youtubda baxdiqdan sonra asaqida yukleme linki var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 twk Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 superdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 tesekurler yukledim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 cooox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 tessekkurler gozel bir ekvolezerdi amma o ekranin mende duz ordasinda qalir onu yana sola arxaya ve uaxudda alt hisseye cekmek olmur uje duzeltdim choxsagolun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazim111 Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 deymez,ekvalayzerin seciminden , muxtelif formalarida var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Haziran 2013 ...paylaşdığın üçün təşəkkür... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 Təşəkkürlər məndə yüklədim marağlıdı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 Nazim111-başlıq azəri şriftləri ilə olsaydı daha yaxşı olardı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.