tato Konu tarihi: 4 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 4 Haziran 2013 Salam,dostlar mənə telefonda silinmiş şəkil və videoları geri qaytaran poriqram lazımdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 men ozum Card Recovery File Recovery dən istifadə edirem yaxşıdır və sadədir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
tato Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 Fuad Kərimli,qardaş, link varsa gonder RΣD DΣMθN,brat,bu axrıncı formatdakılar qaytarır ,mənə axrıcı sefer format edenden qabaki senedleri qatramaq lazimdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 Silinmiş bütün şəkilləri qaytarmaq üçün Silinmiş bütün fayllari qaytarmaq üçün Buda Yaxşıdır Geri qaytarmaq üçün . Bunların Hamısından İstifadə edirəm.. işlədməsi sadədir və rahatdır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sefa Aslanov Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 Buyur bunu da yoxla yaxsi proqramdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran 2013 bunu yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 5 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Haziran 2013 bu mövzu dəfələrlə forumda müzakirə olunub və həll proqramlarıda paylaşılıbdır forum da mövzu açmamışdan sağ tərəfdə yuxarıda olan axtarış yerindən istifadə edin sonra mövzu açın əks təqdirdə mövzunuz silinəcəkdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Bəs kompüterdə silinmiş fayılları geri qaytamaq üçün nə etmək olar (Windows 8-dir) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 BU praqramla ede bilersen .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Azeyneddin yuxarıdakı proqramlarla komputerdə silinmiş faylları qaytara bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Proqram ingiliscədir, mən də superskan basmışam İşləyir, görək nə olur.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Wise Data Recovery-nin həm ingiliscə həm də rusca dil dəstəyi mövcuddur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Wise Data Recovery-u yüklədim..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Hamınıza minnətdaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 GetData Recover My Files proqramı əla proqramdır... Həm adi yoll silinən, həm də format yolu ilə silnən faylları geri qaytara bilir... P.S. əgər yükləyəndən sonra rar-ın içinə sayt adı görsəniz üzrlü hesab edin... çoxdan yükləmişəm.. klubdayam deyə dəyişə bilmədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Haziran 2013 Polada baxası oldum, proqramı yüklədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 ...müsabiqəyə qatılan forum adminləri...siz artıq diqqət mərkəzindəsiniz...odur ki,diqqətli olun... ...1)bu mövzuya görün neçə admin cavab yazıb...heç biri mövzu başlığına fikir vermir ki,orfoqrafik səhv var..yəni konkret olaraq 1 hərf yazılmayıb... ...2)baş redaktor Terlan qardaş yazıb ki,forumda buna aid bir neçə mövzu var... ...həmin mövzuların linkləri qoyulsaydı və userləri həmin istiqamətə yönəldilsəydi daha düzgün olardı...əvəzində hərə 1 proqram təklif etdi...bu da həmin mövzulardan 1 neçəsi... http://forum.windows-az.com/topic_2289 http://forum.windows-az.com/topic_1787 http://forum.windows-az.com/topic_1128 ...ola bilsin başqa vaxt ,yəni siz adi user olanda buna fikir verməyək...amma statuslu user olduğunuz üçün və hər biriniz iddialı olduğunuz üçü,bunlara fikir veriləcək...yəni məsuliyyət daşıyırsınız... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Düz söz qılıncdan itidir. Onu nəzərə olmaq lazımdır ki, burda hamımız kömək etmək üçün yarışırıq. Köhnədən olan mövzulara nəzarət etmək,... Mən bu barədə suala uyğun axtarış etdim, nəticə olmadı... Doğrudur ki, hər kəs bir təklif verir, mənə lazım olanı tapmalıyam... Bir gün ərzində (24 saatdan çox) sayta girə bilmədim... Mən də ciddi işin tərəfdarıyam... Bizim Kamran Qardaşımız ola bilsin daha çox hirslənib, ona görə də külli sayda yazısında səhvlər edib,.. Rəhmətlik mənim qohumum ölməzdən qabaq deyirdi: -darıxmağin dərmanı DARIXMAMAQdır.. Gəlin ümumi işimizin xeyrinə bir az dözümlü olaq... Mən özüm də belə işlərə ciddiyəm... Belə olmasaydı bu saatda bu qədər yazmazdım.. Ardı ola bilsin ki, V A R D I R ! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.