Imran1995 Mesaj tarihi: 8 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2013 mayak18, cox sag ol alindi indi men ora kiminse adin nece yazib bilirsense onuda deda zehmet olmasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 8 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Haziran 2013 proqramı yüklədim amma belə bir problem cıxdı video qeyd edim ki proqramı yükləyəndə və patc aktiv edəndə antivirusu söndürmüşəm .Proqramı unustal tool ilə iki dəfə silib yenidən yükləmişəm yenə xeyri olmayıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Teymur Imran1995 Təşəkkür.Buyurun buda nömrə əlavə etmək. senedeqalmaz proqramı CTRL+ALT+Delete ele ordan tapıb bağla perezaqruska verib yenidən yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mayak 18 dediyin kimi etdim amma proqramın adını tapa bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Dispetçerr zadaşça gir sonra da hgəmən proqrama pridlojeniya bölməsinnən həmin proqramın üstündə sağ düyməni vur,pereyti k prosese vur sene gosterecek harda oldugun.Sonda isə zaverşit prosese ele. 1.jpg 2.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imran1995 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mayak18, alindi hərwey ucun təwəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Alındısa lap yaxşı.Uğurlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imran1995 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mayak18, Image1.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Hə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imran1995 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 cox sag ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Dəyməz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mayak18 alindi brat Tessekkurler...Eziyyet cekdun halal ele.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mayak18, bir söz soruşum sən həmin o kontakt yerinə nömrəni yazanda necə yazırsan?? +994 ilə ya elə birbaşa 050-055 ilə ? həmdə nəsə internetə girmir... bax belə bişey gəlir... internet var... İndidə çox marağlı və həmdə qəribə bişey oldu programı yazıb aktivləşdirib qurtarandan sonra antivirusu açdım programı sonradan açdım antivirus programı yerli dibli sildi... Masaütündə yarlıkına vurdum məndən silinməyini istədi... Bu nə dərəcədə düzgündü ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Teymur Halal xoşun. Faiq Əhədov Bircə whatsappi yüklüyəndə +994 yazırsan kantakta isə necə istirsən 050-055 və s. patch antivirus virus kimi görüb ona görə silin.Qaldıkı şəkildəki problemə sən hara girəndə yazır o?bəlkə interneti androiddən bağlamısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mayak18, mən patchi silmişdim ama program files papkasında qalmışdı həmin patch bəlkə ondan silinib ama programın tamam silinməyi bu mənə müəmmalı qaldı... qaldı ki internetin androiddən bağlanması vallah sən videoda nəyi necə göstərmisən məndə elə eləmişəm... internet birinci oldu ama elə ki android üçün Whatsapp programını yükləmək istəyəndə start downloading getdi ama zagruzka olmadı təzədən download now elədim ondan sonra isə bu şəkildəki əmələ gəldi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Mayak18 dediyin kimi etdim yenə eyni problem oldu . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Faiq Əhədov Menyuya gir ordan Settings>Applications>Manage applications>All>Browser>Clear data yoxla bunu senedeqalmaz Onda təmiz sisteminnən sil sonra yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 qardaşım 3 dəfə silmişəm sistemdən unustal tool ilə xeyri olmayıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 CCleaner le yoxla alinmasa panele upraveliyadan yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 alınmadı demək olar ki sistemi temizləyən bütün proqramlardan istifadə etdim . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Aşağıdakı ardıcıllığa fikir ver. 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 qardaş alınmadı sənədə əziyyət verirəm bağışla error verdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mayak18, sənin bu programın deyəsən Norton antivirusla aralarında konflikt verir ikinci dəfədi artıq sistemi təmizliyib təzədən yazdım programı yenə həmin şey oldu... Antivirusu açan kimi program demək olar ki silinir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 2013-06-09_223349.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imran1995 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 senedeqalmaz, sen vidyo derslik qoyda baxaq ki niye ele olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.