Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 7 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 7 Haziran 2013 Telefonda Mesajlar silinib onu her hansi proqram yolu ile geri qaytara bileremmi ?Qeyd edimki Telefon Nokia N71 .Diqqetinize gore Tessekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Teymur, Mövzu başlığını və mövzunun yerini dəyişdim... gələn dəfə daha diqqətli ol verəcəyin sual mobil telefonlara aiddi... Qaldı ki sualına belə bişey mümkün deyil... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Belə bir şey mümkün deyil. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 mende bele bir problem olmusdu hec cur mumkun olmur qaytarmaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Faiq Əhədov eziiyet cekdin choxsagol...Hamvuza tessekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Deyəsən eləmk olur ama onu flaskart olur nomreni salirsan flasda yer olur ora sonra edirsen. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Fuad Kərimli ne flawkart brat ?onu asobu tel aksessuar maqazinnerde elde etmek olar ?sora bes hansi proqramnan onu qaytarirsan ?yeqinki bilmirsen bilseydin yazardin mende ele suallardi veriremee Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 he aksesuar kimii olur elede mence baxa olmaz ..Telefon ustalarinda olur Buda Yukleme Linke Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 bu neyin yukleme linkidi ay qaqaw ?o proqramin ?demeli gedirem tel maqazinine deyiremki mene tel nmr daxil olan flaw lazimdir onu aliram getirib saliram pc-ye ve bu proqrami qowuram ve msjlari berpa edirem duzmu anladim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 he ama aksesuara pul vermekden se ele ustaya berpa eletdir ucuz ederler mence 1-2 manat.. sehv elemiremse bele olmalidir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 oldu bratim amma her halda o aksessuarda boyuk bir meblegde olmaz uzaqi 5,6 azn civarinda olar...komeye gore choxsagol brat minnetdaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Haziran 2013 Hə Teymur uzağı 5-6manata olar... Dəyməz Xoşdu.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 Məndədə belə bir problem var amma məndə telefonda olub silinib nömrəni çıxarıb proşivka yazdım nömrəni qoydum gördüm silinib hamısı bunu necə geri qaytarmaq olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VSL94 Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Temmuz 2013 mumkundur ama men baw qowmamiwam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Example Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2013 isteyirsen ebay dan al.link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2013 Çox təəssüf ki xilas edə bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2013 elbeg Qaqaw sen flawka ile yoxladun ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elbəy Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Temmuz 2013 fleşka ilə necə? telefonun özündə olub si kartda yox telefonada proşifka yazmışam simkartı da çıxarmışdım fləşka üsulu necədi? izah edə biərsiz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
prosta vasmoyski Mesaj tarihi: 30 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2015 qaqa mende de bele olub nomreleri nece geri qaytara bilerem flaskartsiz olur goresen?? yada telefonun ozune praqram yukluyub duzeltmek olur??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 30 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mart 2015 20.) Xahiş edirik öz dilimizə hörmət məqsədi ilə və mövzunun dəqiq anlaşılması üçün mövzulara yazılan cavablarda ç, ə, ğ, ı, ö, ş, ü hərflərindən istifadə edilsin, əks halda yazılmış cavab silinəcəkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.