azeyneddin Konu tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 9 Haziran 2013 Baskur sözü tərkibində olan tez-tez bir göstəriş gəlir, ingiliscə olduğundan bilmirəm, irəlidə canlı qıfıl olur, bax bu məni qorxudur. (Şəklin həcmi çox olduğundan göndərə bilmədim) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 ... probleminizi aydın yazın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Baskur olmaz backup olar sekili sal fotosopa azalt hecmini gonder baxaq FORUM ADMINLƏRİ BÖLMƏNİ DƏYİŞİN KİM DƏYİŞSƏ YAZSIN BURA Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 azeyneddin, problemi aydın yaz mövzunu ona uyğun başqa bölməyə yönləndirim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Doğrudur, baskup Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Senin problemin hansı proqramdadı ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 movzu basligini redakte etdim baskur olmaz Backup olar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Mən şəkil göndərməni bacarmadım!?! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 azeyneddin, qaqam sen sekli sal fotosopa save etdikde low sec hecmi azalacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 azeyneddin, mövzunun yükləmə saytları ilə heç bir əlaqəsi yoxdu mövzunun yerini dəyişdim... Gələn dəfə mövzunu açanda düzgün bölmədə açın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Hörmətli Forum Adminləri mövzu proqram xətaları bplməsinə aiddir bir zəhmət dəyişin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Azər,dəyişdim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Mən bilən BASKUP proqramdır, mən onun mənasını öyrənmək istəyirdim, elə bil faylların mudafiəsi üçündür. Sağ olun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Tanner, bu ki program deyil heç bilinmir problem programa görədi sistemə görədi... ona görədə mövzunu Ordan-burdan bölməsinə yerləşdirdim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Fast on capture yle sekil cek yerlesdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Təkar edirəm: -Mən bilən BASKUP proqramdır, mən onun mənasını öyrənmək istəyirdim, elə bil faylların mudafiəsi üçündür. 2-ci, mən mövzu açanda bölmə-mövzu bilmirəm, amma öyrənmək istəyirəm, birdən elə cavab yazanlar olur, nə isə öyrənirəm, birdən VALLAH ali məktəb yalandır... Mən bu elmin sinifini belə görməmişəm, indi və gələcəkdə nəzərə almağınızı XAHİŞ EDİRƏM! Sağ olun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Çox güman ki bu Vostanovleniya yəni sistemi geriyə çəkmək, bərpa ilə əlaqədardır... Yada ola bilsin sizin kompyüterin hard diskində nəsə problem var fayllarınızı bir yerə köçürmək üçün sizə tez-tez xəbərdarlıq edilir... Mənim bildiklərim bunlardı... Yenədə bir şəkildən ya da video görüntü olsaydı tam baxıb nəsə demək olardı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Belə bildiriş gəlir: MyPC Backup Setup Wizard, Start Backing Up Your Files Name Email Password Create A Rree Account 100% Free PC Backup və sairə ___________________________________________________________________ Qeyd edim ki, məndə drayverlərin bəzisində obnovleniye oldu və silinmiş fayllar üçün forumdan təklif olunan proqramları yoxladım ondan olarmı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Musa əmi, salam...ümumiyyətlə, "backup" sistemin bir funksiyasıdır... Bəzən hər hansısa problemdən dolayı (çox halda bəzi proqramların quraşdırılmasından sonra) sistem əvvəlki kimi işləmir... Problemi aradan qaldıra bilməyəndə bəzən sistemi backup edirlər... bu funksiya loru dildə desəm, zamanı geri çəkir... məsələn əgər problem bu gün çıxıbsa, backup edəndə dünəni seçsəniz sistem dünənki halına qayıdır... bunu edən bəzi proqramlar da var... indi bu videoda ekranın şəklini çəkməyin yoluna baxın... Şəkli paylaşın ki, dostlarımız daha düzgün bir söz deyə bilsinlər... son yazınızdan belə başa düşdüm ki, bu hansısa proqramın reklamıdır... başqa proqramı reklam edir... yenə də hər ehtimalla siz şəkli çəkib burada paylaşın... üzr istəyirəm bayaq salam yazmamışdım... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Musa məlim yazdığınız aydındır sizdə həmin o problem əslində problem deyil hər hansısa yükləmə nəticəsində kompyuterinizə qurulmuş proqramdır bir növ reklam xarakteri daşıyır yəni qeydiyyat olmağınızı istəyir belə desək boş şeydir msconfig nizamlarından söndürə bilərsiniz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Tanner, Maksim_252, 1-ci , salam, 2-ci əmin şəkli çəkib, serverə şəkil yüklənməsi qovluğuna yükləyirəm, "cavabla" basanda şəkil hara gedir bilmirəm. Mən bilən bu hansı saytın Fayl saxlama Diski kimi (yandeks-disk kimi) bir şeydir. Mən silinmiş fayllar üçün çox çalışdım, yəqin kimsə mənə kömək etmək istəyir. Mən My PC Backup kimi bir proqramı sildim, sonra dedim gərək silməzdim... Diqqətinizə görə sağ olun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Musa əmi, bağışlayın, bayaq salam yazmamışdım... şəkli serverə yükləyəndən sonra (tutaq ki şəklin adı "ekran"dır) şəklin adının üstündə klikləyin şəkil yazı yazılan yerə düşsün... Çox güman ki həmin back up yazılan pəncərə reklamdır... hansısa proqram yükləyəndə o da yüklənib... Silməyinizdə heç bir problem yoxdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Haziran 2013 Belə olardı... kil0524.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Musa əmi, sözün düzü yazılar tam görünmür amma belə başa düşdüm ki, bu sistemin öz pəncərəsidir... əgər bu pəncərə hər dəfə kompüter açılanda gəlirsə Puska girin orda msconfig yazıb Enter basın... aşağıda şəkildə göstərdiyim yerdən baxın, görün backup adında bir yazı görsəniz qabağındakı quş işarəsini götürün... OK düyməsini basın... sonra yenidən kompüteri söndürüb yandırın görün yenə gəlir həmin pəncərə?! şəkil budur... Untitled.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Maksim_252, mən Windows 8 işlədirəm, puska necə girim? Sağ olun.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.