kenan chelsea Konu tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 10 Haziran 2013 Birdaha salam.Windows 7 format zamanı boot menyusuna keçə bilmirəm.Belə bir menu çıxır qarşıma. BIOS_Boot_Menu_Details.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 CDROM-u seçməlisən məncə. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Bəli CD-Romu seçməlisən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Boot meynudasan.. disknen farmat edirsense CD-ROM u sec farmat ele .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 siz artıq boot menuda sınız orda format edəcəyiniz qurğunu seçin və işə başlayın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Fikirləşməliydim ki hamınız belə deyəcəksiz amma iş orasıdı həmən yerdə klaviatura işləmir heç bir düyməsi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Klaviatura USB-dir?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenan chelsea Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Terlan usb-dir. Dostlar hamınıza təşəkkürlər.Problemi həll etdim.BİOS-dan klaviatura seçimləri bağlı idi açdım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tərlan Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Haziran 2013 elə məndə onu deyəcəkdimki biosda usb klaviatura seçimini aktiv et problemi həll etdinsə daha yaxşı uğurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.