Faiq Əhədov Konu tarihi: 11 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 11 Haziran 2013 Salam mən bilmək istərdim Photoshop Cs6-da video redaktə etmək olurmu? Mən prob üçün bir video atmaq istədim qəbul eləmədi ama youtube-da videoda gördümki edilir ama necə onu bilmədim... Photoshopu yaxşı bilən qardaşlar cavablarınızı gözləyirəm... Əvvəlcədən təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2013 ... avi-mpeg4(xvid)... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2013 Kamran axşamın xeyr olsun... Videoya görədə ayrıcalığla təşəkkür... Mən videolardan birini hətta bir neçəsini avi-mpeg4(xvid) formatda convert elədim ama videolar belə göstərdi bilmirəm niyə... .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2013 ...Faiq ,axşamın xeyr...cs6 üçün videokart parammetr və driver tələbləri çoxdur... ... cs5-də yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2013 Kamran necə çoxdur anlamadım mən drayveri təzələmişəm eləcədə videokart elədə zəif deyil... Qaldı ki versiyaya mən buna öyrəşmişəm artıq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2013 ...elə problemlərin yoxdursa,onda başqa videonu digər converter-də avi-mpeg (xvid) edib at proqrama...həcmi az olsun,kiçik 1 hissə...converterdə parametrlərə dəymə.standart olsun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 11 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Haziran 2013 hə brat yoxladım açdı təşəkkür... bir sözdə soruşum burda videolarla marağlı nə kimi işlər görmək olar Kamran ? Mən bunu bugün bilmişəm Photoshopda video... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.