Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 12 Haziran 2013 Hamiya Salam...Men modemi iwe saliram 5,10 deq iwleyir daha sonra nida gelir internetin uzerine modemi yandirib sondururem yene iwleyir daha sonra yene nida iwaresi gelir 5 deqeden bir modemi yandirib sondururem duzelir bu neden ola biler ?mende aftomatik rejimdedi direm belke rucnoy qurum el ile aktiv eleyim interneti ?ve yaxudda TCP/IPv6 TCP/IPv4 nese ip adress yazib belke duzeldi ??? buda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Movzunu azeri sriftleri ile yaz.basligi redakte etdim. Modem Tp-Link dir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Fuad Kərimli choxsagol ... men istedim redakte edim amma alinmadi yalniz movzunun ozunu redakte ede bildim bi zehmetde internetde cixiw yox internete cixiw ele movzunu...Minnetdaram Fuad Kərimli yox qaqaw modem bawqa modemdir direm belke modemin oz parametirlerindendir bir defede olmuwdu mende bele bir problem lakin yadma gelmirki orda port var onu hansi portun ustune qoyub yes elemiwdim G.dmt G.lite T1.413 ADSL2 READSL2 ADSL2+ Annex M Bitswap Seamless Rate Adaptation bunlardir portlar belke bunlardandir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Teymur, Salam... Əgər bu dediyin portlardan olsaydı sənə internet heç gəlməzdi ama özüvün dediyi kimi əvvəl 5-10 dəqiqəlik internet gəlir sonra belə olur... Bu çox gümanki modemdən olar sən yenədə test üçün bunu bir başqa modemlə yoxla gör ondada belə olur ya yox... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Faiq Əhədov bir bawqa modemim var qaqaw sadece onun adaktoru yanib onun adaktorunun iwiq voltu 16 amma men onu 14 v qowuram modem iwleyir amma interneti ozune cekmir deyilene gore adaktorun gucu catmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Teymur, Bax bu barədə yalan deyərəm sənə... Səndə port nədi hal-hazırda... Bu dəqiqə həmin internetlə girmisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 mende port G.dmt G.lite bular ikside amma iksinnen birinide goturende iwleyir iksinide qoyanda iwleyir hamisini qoyanda uje iwlemir gorey bir bir axtarim tapim hansinda internet atmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Qaqas modeme reset at vessalam birde movzunu adi istifadeci redakte ede bilmez ancaq forum adminleri ve bas redaktorlar birde jurnalister ve tebiiki Rehberlik redakte ede biler sen sadece yazdigini redakte etmisen movzunu yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Azer qaqaw mende onu diremde istedim movzunun adini redakte edim amma alinmadi bow movzunu redakte ede bileceyim birwey cixdi qabagima... Diqqetinize gore herbirinize minnetdaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 ADSL2+ ilə yoxla gör onda internet olmalıdı məncə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Faiq Əhədov G.dmt G.lite bulardadi hal hazirda heleki 30 deq atmir amma ellem bidene G.dmt bunda idi deyesen duzeldi ... Choxsagol Vaxtivi aldim qaqaw.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Haziran 2013 Teymur, Dəyməz buyur xoşdu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.