Admin_Boy Konu tarihi: 15 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 15 Haziran 2013 Salam men Pes 2013 yukleyirem amma gec yuklenir ne ede bileremki tez yuklensin indiden tesekkur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 15 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2013 torentlə yüklə... Mövzu başlığını azeri şriftləri ilə aç redaktə etdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 15 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2013 Salam... Əvvəlcə internet sürətinin neçə olduğunu yaz... indidən deyim ki yükləmə internet sürətinə uyğun olur... məsələn: sürət 1 Mbit-dirsə saniyədə 100, 2 olanda 200, 5 olanda 500 olur... Torrentlə yükləyirsənsə ola bilsin yüklədiyin torrent fayl sürət vermir... başqasını yoxla... burdan yüklə... yoxladım, maksimum sürət verir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 15 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2013 Problem oyunda deyil, Problem yüklədiyin vasitədədir.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 15 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 2013 Mövzunu düzgün bölmədə aç, redaktə etdim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Oyunun setumpunu deyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 hecne Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Lutveli_Shekili, oyunu quraşdırmağı nəzərdə tutursansa ola bilər ki, kompüterdə olan problemdən və yaxud oyun ağır olduğundan gec quraşdırılır... Kompüterdə problem yoxdursa məncə bunun üçün heç nə etmək olmaz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Oyunun ustanovkasının gec olduğunu deyirsənsə məncə normaldır.Çünki məndə 4ram kompda 30dəq çəkdi ustanovkası. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 beleki antivirusu sondurmemisdim oyunun setumpu yuklenen erefede kinoyada baxdim point blankde oynadim 1 saat yarimdan sonra gordumki 13% yigib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Lutveli_Shekili, səbəb elə onlardır... Video və oyunlar ramdan çox istifadə edir... Çalış böyük ölçülü oyunları və yaxud proqramları quraşdıranda başqa proqramlardan istifadə etmə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Ele mende ondan subhelenirdim sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 mende gta4 var 2saatdan tez yuklenmir neyniyesen olacaqa care yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.