Məhəmməd Kərimli Konu tarihi: 16 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Haziran 2013 Salamlar Mən necə edə bilərəm ki, Facebookda Ancaq Dostlar Yaza bilsin Mənə..Ama Facebookun Təzə scriptinə görə dəyişmək qaydasını bilən var ?? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Salam mövzu başlığını azəri şriftiylə yaz... düzəltdim... bunu yoxlaya bilərsən... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Məhəmməd Kərimli Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Faiq Əhədov sorry ola bilər fikrimnən çıxıb mən həmişə başlıqları da yazını da Azərbaycan Şriftləriynən yazıram... Yox mən axtardığım oduki heç başqaları mənim lövhəmdə heç mesaj düyməsinidə görməsin burda göndərdikləri mesaj düşür Digərlərə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 DJ_Maqa, Eybi yoxdu qaqaş... Qaldı ki sənin sualına məncə bu sənin istədiyin köhnə scriptdə mümkün idi təzələrində isə artıq belədi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Məhəmməd Kərimli Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Faiq Əhədov məncədə yenədə çox sağol qaqaş.Birdə Mümkünsə Şəxsi ismarıclara baxardında sənnən bir söz soruşacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Dəyməz halal xoşun... Ok baxdım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.