damid_91 Konu tarihi: 29 Mayıs 2011 Paylaş Konu tarihi: 29 Mayıs 2011 Salam windows-az.com Ehli. Zehmet deyilse meim Feysde problemim var ona birlikde elac qilagin . Feyse girirem Onlayindaki adamlari gosdermir. Hemde Kimse me dosdux gondermek isdiyirse oda alinmir. Bu vezyet hardasa 5-6 gundu beledi. Zehmet deyilse here Oz fikirlerini yazardida. Nese birden bire bele oldu. Noldu. Sizin yazilarinizi gozduyurem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adil0077 Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 Mence senin nikivi orda Wikayet eleyibler...Chunki dostumdada ele olmuwdu...bawqa nikle yoxla gor.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 Adil0077 Neyniyim indi. Nikimi deyisdirim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adil0077 Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 damid_91 Yo.Teze nik ach...Mence eledi bawqa dost taniwin niki ile gir gor yene ele olur? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 o şikayətdən olur helə. Sən 1 2 ay gözlə açılmasa yeni nik aç. o heçnədi məndə 1 dəfə status yazma,video yükləmə,şəkil yükləmə, vs bağlı idi özdə erməniləri söymüşdüm ona görə ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 terlanyek Bele de Mende Soymusdum Onda ele ona gore sikat edibler. Hemiselik bele oldu? Yoxsa tezden qeydiyatdan kecim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 Başqa qeydiyyat açdım. Ama şərh yazmama cəzamda olub sonradan açılmışdı. O qeydiyyatımıda sonra bağladdırdım yenə erməniləri söydüm bağladılar ))) İndi ağıllanmışam oları söymək isdiyəndə mırta hesab açıram oları zor söyürəm FB o hesabı bağlayır ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 Ermeni fesde de gelib el eyaga dolasir. Zor elemisen. Bir profile bir soyus gotururler. Indi ne meslehet gorursen teze feys acim.? Elimi bunan uzumde? hee..... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adil0077 Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 Men damid men sene ne demiwdim?))Gordun duz oldu) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Mayıs 2011 He duz du. Prtosdu Men Onun heli yolarini axdariram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest terlanyek Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2011 damid_91 Bir müddət gözlə bəkə açdılar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huseyn. Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2011 He 1 mudddetden sonra ozu acilir. Muveqqeti baglanir. Men de de arada dosdluq gondermey baglanir sonra duzelir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2011 Onuda Gozduyerik. Olamasa Fe=ysi Hack edecem. Hack Olsa Bilki Men elemism. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Musa_ Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Mayıs 2011 Mən uje erməniləri neçənci dəfədi söyürəm...Amma heçnə etmirlər.Bir dəfə etmişdilər.Heçnə edə bilmirdim:)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
damid_91 Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Mayıs 2011 Musa_ Axiri Noldu. Acildi? Yoxsa Ele qaldi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.