Faiq Əhədov Konu tarihi: 16 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 16 Haziran 2013 Salam mənə bu mahnının original səsdə olan versiyası lazımdı... Bu qoyduğum linkdəki clip versiyadı... Kim tapa bilsə bir zəhmət linkini verərdi... Birdə mahnının adı çaşdırmasın bu musiqi 2 adda gedir... Linkdəkini dinləyin sonra axtarış edin bir zəhmət... Hüseyn Abdullayev - Həyat davam edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 ...Huseyn Abdullayev -Həyat davam edir... buradan yüklə... ...amma sən deyən başqa cürdür...ola bilsin sən deyən mahnının adı başqadır... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Kamran dinlədim bu ayrı mahnıdı... Yox brat klipindədə adı elə gedir... buda klipi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 ...bu da başqa link... http://www.youtube.com/watch?v=2VaB_DfbIPU Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 bunu özləri hazırlıyıb bu mahnının heç klipi yoxdu ama mən dediyimin öz original klipidi adıda həmçinin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran 2013 ...mən baxdım... deməli bunun mp3 versiyası var...mən qoyan link... ... bir də klip versiya...klip versiyada dəyişiklik edilib...bunun mp3 versiya məhşur mahnıdır.sadəcə hüseyn ifa edir... ...aşağdakı linkdə olan versiyaların içərisində Heyat Davam Edir (Clip Version Mp3) sən deyən var... http://ololo.fm/search/Huseyn+Abdullayev Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Mən belə başa düşdüm brat bu istədiyim musiqinin netdə ümumiyyətlə mp3 versiyası yoxdu var oda clip versiyadı... bu sən verən linkdəki də mənim mövzuda qoyduğum clip versiyadı... yenədə təşəkkür edirəm sənə Kamran vaxt ayırdığın üçün... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 ...Faiq , halal xoşun ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.