Nihad Əhədzadə Konu tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Haziran 2013 Salamlar.Point blank türkün launcherində yeniləmə xətası olduğu üçün.Rəsmi saytda hazır yeniləmələrin olduğu setup paylaşılıb(problem düzələnə qədər) amma yüklədim üstündə tıklayıram açılmır adminstratorla açıram şəkildəki xətanı verir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Sənin kompyuterin 32 bit di 64 biti proqramlarını açmır. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 tanış uşaqlarda yazıb oynuyurlar x32 olanlarda var... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Sən bunun 32 bit olan versiyasını yüklə. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Buyur bax sadəcə x32 üçündü.o qədərdə saf deyiləm anlayışım var az-maz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Onda yəqin səndə 64 bitdi. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Yok yine bilemedin məndə x32di.Vaxt keçirməyə yaxşı oyundu.ama nəsə olub bunada... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Məndə də 32 bitdi amma açır. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Mən yükləməni İDM ilə etdim.Bəzən internet kəsintisi olurdu sonra ardını yüklüyürdüm diyirəm bəlkə onnandı.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Sənin dediyinin buna dəxlisi yoxdu axı.Bura yazılıb ki, kompyuter 64 bitdə olan proqram 32 bitdə dəstəkləmir. Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Nəbilim qaqaş ordan yüklədim elə.Yenə açmadı... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.