GooGle_Chrome Konu tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Haziran 2013 Salam "dost" -lar ... Mənə Azərbaycan dilinnən İngilis dilinə(və həmçinin əksi ...) tərcümə lazımdı , lakin əsas lazım olan TRANSKRİPSYA -dı , tərcümə saytları və proqramları çoxdu amma deyiliş tərzi olanı tapa bilmirəm ... Məsəlçün : Az - Kitab , En - Book [b:uk] ... Kimi , yəni əsas sözün deyilişi lazımdı , fəqri yoxdu sayt olsun yada proqram ... images.jpg english_language1.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Polyglot programından istifadə elə... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Link yerləşdirə bilərsən ? 1də o proqramnda bütün sözlər var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Mən çoxdandı istifadə eləmirəm həmin programdan ama onu bilirəm ki orda söz bazası çoxdu özüdə müxtəlif dillərdə... buyur yenədə yoxla... Uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Ən güclü tərcümə proqramı promtdur.Heyif ki azerbaycan dili yoxdur bu proqramda .Təkcə sözləri yox mətini tərcümə edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 ...Dicter proqramı yaxşıdır...demək olar ki,bütün dillərə tərcümə edir və səsləndirir... ...bəzi dilləri tərcümə edir , amma səsləndirmir...təəssüf ki,azəri dilini də həmçinin.yaxşı tərcümə edir...amma səsləndirmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Poliqlot yaxşıdır mən Google Translate dən istifadə edirəm çox dillər var cümləni sözü hamını tərcümə edir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Qaqaşlar çox sağ olun köməklik üçün mənə lazım olan əsas şey TRANSKRİPSYA -dı (deyilişi) ... Tərcümə porqramları və saytları çoxdu lakin transkripsiyalı tapa bilmirəm ... Mən sözü İngilis dilində deyə bilirəmsə yəni danışa bilmirəmsə tərcüməsi mənə lazım deyil ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.