Onur Əliyev Konu tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 17 Haziran 2013 Salamlar məndə ƏS Windows 7 -dir...Hesab isə Adi ( Обычний доступ ) Dur...Mən onu Administrator etmək istəyirəm lakin olmur...Yeni Hesab yaradiram ordada problem çıxır... Videoda daha da aydın görsənir.... Video Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaqub187 Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2013 1ci hesabi men bilen deyise bilmeyeceksen farmatdaki ad qalir mende ne qeder qurdalamisdim alinmamisdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Onur baxdım amma baş aça bilmədim. Sən ən yaxşısı kompyuteri formatla. . Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Format etək istəmirəm çünki D diskində yer azdı...C diskində isə çox lazımlı fayllarım var..İnşallah kimsə bilər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Flash karta, diskə yaza bilməssən ki? Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onur Əliyev Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 19royal98, Məsləhətin üçün çox sağol...Artıq neçə saatlıq araşdırmam nəticə verdi özüm düzəltdim... İkinizdə çox sağolun vaxt ayırdığınız üçün.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.