Guest DoN Vito Corleone Konu tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 18 Haziran 2013 Hər hansı bir saytdan maraqlı movzunu köçürdüb özünə saxlamaq istədikdə kopya eləmək olmur mətini copyalamaq mumkun olmadiğda hansı üsulla onu copya eleyə bilərəm ?...Tessekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Ctrl+U bu duyemeleri basib saytin qaynagindan goture bilersen... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 qladio2008 alinmadi qaqaş...daha dogrusu sen deyen kimi eledim amma muxtelif adlar ve scriper geldi amma mene lazim olan metn senedi gelmedi hansiki copya olunmayan soz buda link kim bu metini kocurde bilirse soylesin... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Ctrl+U eledikden sora eger tapa bilmirsense Ctrl+F bas orada balaca qutucuq emele gelecek ora Qurani Kerim yaz ve ozu axtarib tapacaq sora sene lazim olan yerleri copy ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 neyse ... alinmadi...yenede tessekkurler... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 __xarqo__ qaqaw o neydi ele ?doc formatinda ?yukledim amma acmadi bloknotla acdim amma razni razni iwareler gorundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Hemin saytdakı yazı-worde atmışdım-ola bilsin wordde problem var burdan götür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 __xarqo__ choxsagol qaqawim minnetdaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Ctrl+A,Ctrl+C,Ctrl+V Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
__xarqo__ Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 dəyməz Teymur.. səhifənin qaynaq kodlarından adi copy-paste edəndə yazılar qarışıq düşür çünki, yazı encode olunub...bunu düzəltmək üçün həmin qaynaq kodlarından götürdüyün yazını bu saytda decode edirsən, oxunacaqlı hala çevrilir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoN Vito Corleone Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 mayak18 Super alindi brat opurem ! _xarqo__ choxsagol brat eziyyet cekdin halal ele...amma Mayaq18 qardawimiz deyesen lap asand usulnu gosterib men yoxladim alindi bilmirem daha istenilen sayt ucun bu usul ne derecede kecerlidi...Hamvuza minnetdaram..tessekkurler. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2013 Uğurlu olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.