TΛNNΞЯ Konu tarihi: 18 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 18 Haziran 2013 Salam əziz dəyərli userlər sualım Turala və Web Masterlərədir mən özümdə Masterəm ama şəxsi serverimi qururmaq istəyirəm indi mən WAMP serveri kompyuterimə qurmuşam server tam işləyir indi mənə lazımdırki mən necə edimki bu serveri domainə oturdum yəni qeyd etdiyim localserveri domainə oturtmaq olur ? və necə olur bu haqda atraflı cavab lazımdır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceyhun15 Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2013 Belə bir şey mümkündür...amma kompyuter 7/24 açıq olsun gərək....Bu səhifəyə bax ....burda xamppdir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeJaVuu Mesaj tarihi: 11 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım 2014 Salamlar xəbərə fikir bildirmək istəyirəm.. Deməli ilk öncə siz bəzi şeyləri düzgün anlamamısınız..Yadakı sizə bu haqda düzgün informasiya verməyiblər. WampServer - Bir LocalHost proqramıdır..Yaniki Hosting-ə ehtiyac olmadan hər hansı (www) bağlı işi həyata keçirmək üçün bir proqramdır.. Məsələn WampServer proqramı ilə mysql yarada, scriptlər qura bilərsiniz.. Bu tip rusların yazdığı Denwer proqramı var. Yaniki o proqramın serverə filan aidiyyatı yoxdur.. Bir daha deyirəm WampServer - Bir LocalHost proqramıdır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 12 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Kasım 2014 12.) Vaxtı 3 ayı keçmiş mövzulara cavab yazmaq olmaz. Bunu edən istifadəçinin ismarıcları silinəcəkdir. Müəyyən səbəblərdən yeni cavabları ancaq Sayt Rəhbərləri yaza bilər. Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.