Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Abs 1/Ku 75.0 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Yuxarıda ABS-1 dərəcəsini qeyd etdiyini gördüm sildim yazdığım mesajı ... ABS-1 @ 75° East bu dərəcədə təssüfki BİSS -lə şifrələnən kanal yoxdu ... ...ABS-1 @ 75° East... Linki qoymuşam sən özün də bax bəlkə mənim gözümnən qaçıb ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 ... bu saytdan istifadə edin... http://www.telesputnik.ru/ft/freqtab.php Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Afiq İsgəndərov, Dünən biraz başım qarışığ olduğundan sənin bu verdiyin axırıncı linkə biraz diqqətsiz yanaşdım ona görədə yuxarıda yazdığım mesajı sildim qaqaş... Bugün səhər maraq üçün həmin o Evropa Plus kanalının frekansını əlavə etdim kanal açıldı... təşəkkürlər... 22062013050.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 ...Faiq , halal xoşun...sən deyəni axtararam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Təşəkkür Kamran... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Lyngsat mən bundan istifadə edirəm çox pullu kanallar var... Kamran o saytı bilmirdim lazimli olacağ çox sağol.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Fuad Kərimli Təşəkkür sayta görə amma orda pullu kanalları açmaq üçün biss kodlar yoxdu bəlkədə var mən tapa bilmədim... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 ...Fuad Kərimli , halal xoşun... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Faiq..hə ola bilər Bu saytda da var burda hansi futbol isteyirsen yazır hansi kanaldan verəcəyini.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Fuad qardaş bir sirr verim sənə... Mən ümumiyyətlə futbol kanallarını izləmirəm nədə baxan deyiləm... Mənim sadəcə marağ göstərdiyim kanallar filmlər, musiqili kanallardı... Əgər tapa bilsəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Düzün desəm mənimdə futbola baxmağnan aram yoxdu qardaşım həvəskarıdır deyə ondan örgənmişəm biraz... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 qardaş baxda gör mən istədiyimə uyğun nəsə bişeylər tapsan paylaşarsan burda... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Hə..Tapsam Burda paylaşaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Ok Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Faiq Əhədov Qaqaş səni qəti deyim ki heç bir narahatçılıq yoxdu əksinə mənə xoşdu , mənim xoşum gəlir "yenilikdən" nəsə bir şey öyrənməkdən , çəkinmə nə lazım olsa de (kömək edə biləcəyim) xoşdu mənə edəcəm ... Dediyini də axtararam ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Afiq İsgəndərov Allah razı olsun !!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Haziran 2013 Azərbaycanın kanalları hansı hara keçəcək? kodlarını verə bilərsiniz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 12.) Vaxtı 3 ayı keçmiş mövzulara cavab yazmaq olmaz. Bunu edən istifadəçinin ismarıcları silinəcəkdir. Müəyyən səbəblərdən yeni cavabları ancaq Sayt Rəhbərləri yaza bilər. 20.) Xahiş edirik öz dilimizə hörmət məqsədi ilə və mövzunun dəqiq anlaşılması üçün mövzulara yazılan cavablarda Ç,Ə,Ğ,I,Ö,Ş,Ü hərflərindən istifadə edilsin, əks halda yazılmış cavab silinəcəkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.