SALAFUSSAALIH Konu tarihi: 19 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 19 Haziran 2013 Bu oyunda menim klubum var. Bir nefer mene dedi ki, sene proqram gonderim onunla oyunda pul qazan choxlu. Proqrami yukledim, klubun adini ve parolunu yazib girishi basdim, yazildi ki, 15 deqiqeden sonra oyuna girin. Sonra oyuna girdim gordum yazildi parol neverno. Hemin proqram mendedi, onu kim redaktor ede biler? Yeqin ki, o oz emailini proqramin sistemine yazib, orda .dll fayl var. Mumkundurse bunu kim bacarirsa yazsin, onu redakte edim ve ora oz emailimi yazim. Proqram budur: 1. http://zalil.ru/34589001 2. http://zalil.ru/34589002 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
sahin666 Mesaj tarihi: 19 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2013 Bu cür proqramlar aladadıcı olur.ona görə inanma. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2013 Paroluvu yazmisansa artiq gecdi parol hemin proqrami duzelden adama gedib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALAFUSSAALIH Mesaj tarihi: 19 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran 2013 Bes ele bir proqram men nece elde ede bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 20 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Haziran 2013 Qaqaş bu sayt xeyir vermək məqsədi ilə düzəlib...Mənim fikrimcə bu saytda öyrədilməz sənə.AMa o programlar 2011-2012də qaldı.Artıq 90% insan onu bilir.Və tutaqki birinin parolunu öyrəndin sən indi necə haldasan bax oda elə bir halda olacaq.Ona görə yaxşılıq et,yaxşılıq gör... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
hesen9999 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Bunlar aldandici seylerdi bele oyunlardan pul qazanmaq qeyri mumkundu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Missiya Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Haziran 2013 İndidən nikinə elvida de Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
SALAFUSSAALIH Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Ne ise, biriviz bir meslehetdi shey yazmadiz da... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran 2013 Məsləhətli nəyə deyirsən? Belə oyunlar və online oyunlar üçün pul artıran,zvanyanı çoxaldan proqram yoxdu hamısı WinLocker-di.Yada parol ogurlamaq üçün Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabriell Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2013 artiq gecdir . proqrami duzeldene gedib hemin parol oda boyuk ehtimalla satacaq bununda caresi yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.