TΛNNΞЯ Konu tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Konu tarihi: 21 Haziran 2013 Salamlar bu şeirimi 4 il bundan öncə tərk etdiyim sevgilim üçün yazmışam ama oda məktubunda mənə görə etdiyini yazmışdı çıxıb gedib şəhərdən məndə belə bir şeir yazmışam oxuyub dəyər verərsiz. Sevgilim, gör neçə bahar keçibdir, sən məni unudub çıxıb getmisən. Gözlərim həsrətlə yollar dalmış, qəlbimə bir bıçaq vurub getmisən. Getmisən, o gündən həyat sönübdür, bütün xəyalları puç eylədin sən, Dünən yuxuda gördüm eşqim dönübdür, Ayıldım yox idin çox üzüldüm mən. Çalışıb qəlbimə daş bağlayacam, birdaha kimsəni sevməyəcəm mən. Lazım gəlsə sənin üçün yas saxlayacam, Öldüyünü zənn edib ağlayacam mən. Bilmirəm hardasan ölü ya diri, səndən ricam budur, qayıt gəl geri. Hər gün seyr edirəm mavi xəzəri, Yadından çıxartma heç vaxt Azəri ! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Azər, 1-2 yerdəki qafiyə sayındakı səhvləri nəzərə almasaq, tək kəlməylə Super bir şeirdi... Mənim də 1-2 cızma qaram var... paylaşmaq olar burda? sevgiliyə yazılmış şeirdi amma azca əsəbi şeirdi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Fizuli tesekkur edirem hele raskurutka edecem )))) buyur paylas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Azər, yaxşı olar... buyurun bu da mənim qələmimdən: ...::::Demədim?::::... "Get, səni mən saxlamıram, dönəcəksən", demədim? "Gözümdə zirvədə ikən, enəcəksən", demədim? "Həyatımda var olanda öz izini qoymusan, Tərk etməklə o izini siləcəksən" demədim? "Gedirsənsə, baxma geri, hörmətli olacaqsan, Geri baxsan utancından öləcəksən" demədim? "Mənə "qısqancsan" deyirsən, bil ki bu sevgidəndir, Başqasından sevgini kəm görəcəksən" demədim? "Gülürsən mənim halıma, nə olar ki, bir də gül, Zaman gələr öz halına güləcəksən" demədim? "Mənə sevgidən danışdın, sanki bilirsən bunu, Onun mənasını çox gec biləcəksən" demədim? "Fizuli, məhəbbət üçün çox alışıb yanırsan, Vaxt gələcək, sən də bir gün sönəcəksən" demədim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Ela tesekkurler ama sendede var bir iki yerde sehv ama ela o sehvler hamida olur biraz fikirlesende duzelis etmek olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Tanner Maksim_252 Bu gözəl şeirlərə görə hər ikinizə təşəkkür edirəm... Ağlınıza, əllərinizə sağlıq... Bu sevgi mövzusundada Allah hamımıza kömək olsun !!! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Tesekkur edirem Faiq minnetdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Azər, səhv harda idi? qafiyə sayında? mən əsasən qafiyə sayına fikir verirəm... Çox sağ ol Faiq... minnətdaram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Demek olar uzunluqlarina gore inan intenasiyani iki defe oxuyandan sonra tutdume tuta bilmirdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 dəyməz xoşdu... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Qaqalarim Super Seirlerdi Ikinizde Wair Imisizki Eh Bu Sevgi . Fizuli Qardas azer kimi intanasiyani 3 cu defe oxuduqdan sonra tutdum Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Azər, bildim nəyi deyirsən... axırda verilən sual çaşdırıb deyəsən... uzunluğu isə qəzəl olduğuna görə azca böyükdü. 15 heca Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hacker-8km Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 super seirdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Tesekkurler her kese Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Nicat, çox sağ ol... bəyəndiyinə sevindim... ehh şairi şair edən də sevgidir... Ya Vətənə sevgi, ya da insana sevgi... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Super xoşuma gəldi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axellis Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Fizuli He.Yaxsi Dedin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Elvin cox sagol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 ...Azər , şerin mənaca qəşəngdir...yaşanmış hissləri ifadə etdiyi bilinir...səhvlər çoxdur... ...yəqin əl gəzdirərərsən...lap yaxşı olar...UĞURLAR... ...Maksim_252 , yaxşıdır...xoşum gəldi...1 yerdə səhv olduğu üçün birbaşa göstərə bilərəm.... \"Əsl sevgidən danışdın, sanki bilirsən bunu\" burda heca vəzni pzulub.qısası heca sındırılıb...sənə də UĞURLAR... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Kamran, çox sağ ol... bəyəndiyinə sevindim... İnşallah dediyin səhvləri gələcək şeirlərimdə etməməyə çalışacam... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 ...Fizuli , əsas odur ki, yaxşı ürəyin var...elə Azərin də... ...sənin şerində göstərdiyim misra 14 hecalı,digərləri 15 hecalıdır...yəqin bunu dediyimi bildin....bir daha uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Kamran , elədə çox səhv olduğunu düşünmürəm ama düzəlişlər edəcəm diqqətinə görə minnətdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Kamran, qafiyə sayı düz gəlməyən yeri düzəltdim ama düzünü desəm, səhvi əvvəl görə bilməmişdim... "Əsl" sözü məni həmişə çaşdırıb, səhv saydırıb Afərin, oxuyan kimi səhvi gördün... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seymur Məmmədov Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Sadecə Bir Qız Dostumçün adına Uyğun yazmışam, əgər buna şeir demək olarsa )) [A]ğlayarsan Hər insanın Sözünə, [İ]nanmarsan heç özündə özünə, [D]ərdin Çox olsada Sənin, [Ə]şşi boş ver həyatımsan sən mənim.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Haziran 2013 İkinizdə super yazmısız halaldı sizə. . Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.